Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

EXKLUZÍVNE: Stiahnite si pieseň Waiting od speváka Tomiho! A to úplne zadarmo!

Tomi Popovič Zobraziť galériu (8)
Tomi Popovič

BRATISLAVA – Čerstvý závan skvelej R'n'B hudby! Práve pre vás - čitateľov topiek, je tu exkluzívna možnosť stiahnuť si pieseň Waiting unpluged live v akustickej verzii. Slovenský spevák žijúci v Amerike - Tomi Popovič (31), vám ju prostredníctvom nás ponúka úplne zadarmo.

Mladý talentovaný spevák, ktorý žije 13 rokov v americkom Chicagu, vydal nedávno svoj druhý album s názvom Tomi, ktorý sa od leta minulého roka začal predávať aj u nás - na Slovensku. Pred pár mesiacmi sa po piesni Baby get down hudobným éterom šíri aj jeho druhý singel Waiting. Táto pieseň, na ktorej spolupracoval aj so slovenskou speváčkou Tinou, patrí momentálne k nahranejším skladbám v jednom z najpočúvanejších slovenských rádií.

Tomi Popovič - niečo o ňom:

Pochádza z rodiny, ktorej priezvisko nie je na Slovensku neznáme. Má dvoch starších bratov, ktorí figurujú v slovenskej umeleckej sfére. Jeden je skladateľ, aranžér a dirigent Anton Popovič, druhý herec a muzikant Sava Popovič. Tomáš ako 18-ročný odišiel do Spojených štátov, aby si splnil spevácky sen a žije tam doteraz - už 13 rokov.

V súčasnosti má na svojom konte album svetových parametrov, ktorý sa predáva nielen v Amerike, ale aj v Japonsku. Nedávno vyšiel v Maďarsku, Poľsku a Nemecku a tiež na Slovensku. Nasledovať má Taliansko, Austrália, Čína, Kórea, či Južná Amerika. Celkový predaj Tomiho platne sa už priblížil k 100 tisíc predaným kusom. To mu však nestačí a považuje to len za začiatok. Momentálne pracuje v Amerike na novom albume, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už čoskoro. V lete chystá po Slovensku turné.

                                                            Tu si môžete stiahnuť pieseň Waiting!

EXKLUZÍVNE: Stiahnite si pieseň

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu