Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bartošovej syn chodí poza školu!

Iveta so synom prišla na otvorenie školského roka. Zobraziť galériu (10)
Iveta so synom prišla na otvorenie školského roka. (Zdroj: BLESK)

PRAHA – Len nedávno vyriešila svoje problémy s alkoholom a už musí riešiť problémy svojho syna! Speváčka Iveta Bartošová (41) sa totiž dozvedela, že jej syn Artur (12) nechodí do školy. Od začiatku školského roku má zameškaných až 50 hodín, čo je najviac zo žiakov celej školy.

Situácia je taká vážna, že už pred ňou učitelia nemôžu zatvárať oči. „Triedna učiteľka tento týždeň spočíta zameškané hodiny a v pondelok sa poradíme, čo s tým urobíme,“ prezradil Jiří Měchora, riaditeľ ZŠ Bratov Jandusovcov v Uhříněvsi, kam Artur chodí do 5. A.

Iveta namiesto toho, aby na Arturovu dochádzku dohliadala, vzala ho ešte na týždeň k moru. Chlapec tak bude mať ďalších 26 zameškaných hodín. Otec Ladislav Štaidl je zo synovho záškoláctva zúfalý.

Vlani Artur zameškal 280 hodín a bolo to na jeho výsledkoch poznať. Zabudol vraj aj vybrané slová. „Láďa má síce na Artura súdom stanovené právo každých štrnásť dní, ale Iveta mu ho odmieta dávať. A čakať na Artura pred školou a odviezť ho bez matkinho vedomia je pod jeho úroveň,“ prezradil Štaidlov kamarát s tým, že hudobník svojho syna nevidel štvrť roka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu