Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bartošová: Opäť randí so ženatým!

Iveta Bartošová často loví ženáčov.
Iveta Bartošová často loví ženáčov.

PRAHA - Zdá sa, že speváčka Iveta Bartošová (41) sa po absolvovaní protialkoholického liečenia vrátila do starých koľají. Týka sa to však jej búrlivého citového života.

Opustila takmer „čerstvého“ milenca Romana Hankeho (38), ktorý počas liečby stál pri nej a dala sa dokopy so ženatým hokejovým manažérom Janom Limportom (46).

Limportovo manželstvo dlhší čas prežívalo krízu, ktorá vyvrcholila po prevalení vzťahu s Ivetou Bartošovou. Neverníkovej manželke povolili nervy. „Rozvádzajú sa,“ prezradil českým médiám zdroj z ich blízkeho okolia. „Predstavte si, že ešte žehlila svojmu mužovi džínsy, ktoré nosil na návštevy speváčky. Aj keď už beží rozvodové konanie, bývajú v jednom dome, pretože nemajú vyriešené rozdelenie majetku,“ dodáva zdroj. Ivetu však pocity milencovej manželky nezaujímajú.

Nie je to jej prvá aféra so ženatým mužom. Podobne „vliezla do kapusty“ aj Anne Štaidlovej a Markéte Podhůrskej. Neusporiadaným životom speváčky trpí však predovšetkým jej syn Artur Štaidl (12). „Vidím to na ňom, ako sa trápi,“ prezradil Jiří Měchora, riaditeľ školy, ktorú Artur navštevuje. „Artur je veľmi vnímavý. Spolužiaci sa mu neposmievajú, keď čítajú o jeho rodičoch, to nie. On však tie noviny a časopisy vidí všade okolo seba, vníma ich po svojom a bolestne s tým zápasí sám v sebe,“ vysvetlil riaditeľ základnej školy. Artur je vraj bystrý žiak, ale ako tvrdí jeho otec Ladislav Štaidl, počas roka vymešká aj 280 vyučovacích hodín, čo ho veľmi znepokojuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu