Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bartošovú vyhodili z Novy, prichýli ju Jojka

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová

PRAHA - Zlé časy sa zjavne neskončili! Po tom, ako sa speváčka Iveta Bartošová (41) vrátila zo psychiatrickej liečebne, zažíva jeden úder za druhým. Doma sa jej obracajú chrbtom a nikto jej nechce dať príležitosť na veľkolepý návrat.

Stop jej dala aj česká televízia Nova, ktorá ju vyškrtla zo silvestrovského programu. A tak našla útočisko na Slovensku, kde si ju lapila televízia JOJ.

Iveta sa vrátila zo psychiatrickej liečebne v Kroměříži plná plánov do budúcnosti. No vzápätí zistila, že jej návrat na scénu nebude taký ľahký. Najsledovanejšia česká televízia Nova ju nekompromisne vyškrtla zo zoznamu účinkujúcich vo veľkej silvestrovskej šou.

„Ivetino spievanie je už bez šťavy a navyše jej v brandži málokto verí. Čo ak by na poslednú chvíľu zase niečo vyviedla? Jej sa stačí nešťastne zamilovať a hneď si podreže žily. Riskovať nebudeme,“ znela prísne utajovaná informácia. Iveta je z rozhodnutia televízie sklamaná a jej manažér Ivan Rösler tiež: „To rozhodnutie nie je vôbec šťastné. Ako vyzerá Iveta po dramatickej liečbe, ako spieva a ako sa správa po tom, ako sa vzdala alkoholu - to je predsa pre publikum trhák.“

No hoci doma o Ivetu ani nezakopnú, na Slovensku je žiadaná viac ako kedykoľvek predtým. A to sa rozhodla využiť televízia JOJ, ktorá speváčku angažovala do pripravovanej speváckej šou. „Iveta Bartošová sa objaví už v decembri vo Vianočných hitoch novej šou Hudobná horúčka,“ prezradila hovorkyňa televízie JOJ Tatiana Tóthová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu