Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ladislav Štaidl: Arturovi vymývajú mozog

Ladislav Štaidl
Ladislav Štaidl

PRAHA - Skladateľ Ladislav Štaidl je zhrozený z výchovných postupov matky svojho syna Ivety Bartošovej (41). Malého Artura (10) chce vytrhnúť z područia labilnej speváčky, opatrovateľky Goldy a predsedníčky Ivetinho fanklubu.

V poslednej časti otvorenej spovede vyslovuje podozrenie, že tieto ženy jeho synovi vymývajú mozog.

Aká je podľa vás Iveta matka?

- Iveta Artura nevedie k ničomu, hádam okrem nenávisti voči mne a mojej priateľke. Jeho priazeň si kupuje zhovievavosťou a tolerantnosťou, ktorá spôsobuje napríklad to, že má v škole 280 ospravedlnených hodín za rok!

Napriek tomu, že Iveta vás s Arturom opustila, snažili ste sa jej mnohokrát pomôcť, vždy však odmietla...

- Možno nechce priznať, že urobila chybu, možno je patologicky tvrdohlavá, niekto by to označil ako hlúposť. Ponúkol som jej, že v prospech Artura vyplatím hypotéku na jej dom v Uhříněvsi, ktorý vraj od januára nespláca. Ona na moju veľkorysú ponuku nepristúpila z obavy, že by ju Artur z domu jedného dňa mohol vysťahovať. Táto informácia ma uistila v podozrení, že Artura má vo svojej moci opatrovateľka Golda, a že z toho dôvodu má strach aj Iveta.

Chce byť Artur s vami? Ako vychádza s vašou priateľkou Michaelou?

- Pochopiteľne, že chce byť radšej doma s matkou, pretože tam desať rokov žije a ku mne chodí raz za štrnásť dní. Ale teraz nastala vážna situácia, ktorú nie je schopný správne pochopiť. S Michaelou Artur vychádza výborne, je s nami šťastný a veselý. Keď je však s matkou, Goldou alebo slečnou Pavelkovou, zrazu sa zmení. Neviem, ako a čím mu tie tri grácie vymyli mozog, ale mám obavu, že jeho dušička v poriadku nie je.

Čo myslíte, ako sa celá vec skončí?

- Prial by som si, aby som mohol svojho tretieho syna dobre vychovať a aby mi v tom Iveta nebránila. Opak totiž znamená vojnu, ktorá ešte viac poznačí nás oboch, ale najmä nášho syna.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu