Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Šaty do kancelárie od známej značky vyvolali rozruch: Ženy, obliekli by ste si ich?!

Toto sú vraj šaty vhodné do kancelárie Zobraziť galériu (2)
Toto sú vraj šaty vhodné do kancelárie (Zdroj: Twitter/1/2 faguette avec du beurre)

LONDÝN - Keď idete do kancelárie, chcete vyzerať čo najlepšie, najmä po pandémii majú mnohí potrebu ukázať sa v čo najlepšom svetle. Predstava spoločnosti Fashion Nova o kancelárskom oblečení je ale určite iná ako predstava bežného človeka.

Časy teplákov (aj keď mnohým možno chýbajú) a oversize svetrov, ktoré ste pri každom dôležitom stretnutí rýchlo vymenili za košeľu, sú preč. Najmä ženy, ktoré sa po pandémii vracajú späť do kancelárií, sa chcú páčiť a opäť sa pekne a elegantne obliekať. Určite však, aby im v práci bolo vidno celú hruď. 

Podľa predajcu rýchlej módy Fashion Nova je ale takýto prístup nesprávny. Jedna žena zverejnila na Twitteri fotku šiat, ktoré by mnohé považovali za urážlivý. Šaty sa objavili na webovej stránke v sekcii "office babe". Pod príspevkom sa objavila reakcia s emotikonom lebky, čím užívateľ vyjadril svoje zdesenie. "Tá dĺžka a potom ten štýl? Šialenstvo."

Na fotografii vidno čierne šaty, ktoré kompletne odhaľujú prsia modelky. Tie sú zakryté len akýmisi kruhmi, ktoré viacerým pripomínajú prestieranie na stôl. Prísť takto oblečená do práce, aby si dotyčnú ženu čakal vážny rozhovor s personálnou manažérkou. Úprimne povedané, tieto šaty by ženy nechceli nosiť, ani keby neboli v kancelárii.

Ľudia sú z nich zdesení a zároveň zmätení z toho, ako ich vôbec môže niekto považovať za kancelárske oblečenie.  "Minišaty vážneho biznisu s dvoma striebornými ozdôbkami," uvádza sa v jednom komentári. "Neuveriteľne neseriózne oblečenie," pridáva sa ďalší. Reagovali ale aj viacerí muži, ktorí, naopak, takéto šaty ocenili. "Hneď si ťa najmem, ak prídes do práce oblečená v tomto," napísal jeden užívateľ. 

Viac o téme: KanceláriaOblečeniePodprsenkaŠatyFashion Nova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu