Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prsnatá modelka vyšla do ulíc v extrémnom outfite: Za tou sa musel otočiť každý!

Kara Del Toro Zobraziť galériu (6)
Kara Del Toro (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Šaty držali pokope len šnúrky! Pred pár dňami sa v Los Angeles konala párty pri príležitosti otvorenia módneho butiku. Zúčastnili sa jej viaceré hviezdy šoubiznisu. Značnú pozornosť však na seba strhla modelka Kara Del Toro, ktorá svojím outfitom mnohým vyrazila dych.

Odvaha jej nechýba! To modelka Kara Del Toro dokázala už neraz. Kdekoľvek sa táto sexi kráska objaví, prítomných pánov vždy poteší pohľadom na svoje božské krivky. Inak tomu nebolo ani na nedávnej párty, kde sa predviedla v poriadne odvážnej kreácii. 

Sexi plavovláska mala na sebe šaty z jemnej látky, ktoré na jednom boku držali pokope len šnúrky. Pri pohľade na ňu mnohým napadlo, že nechala spodnú bielizeň doma. Chýbajúca podprsenka odhaľovala modelkine bujné vnady. Pozornému oku ale neuniklo, že intímne partie schovala pod miniatúrne nohavičky telovej farby. 

Kara Del Toro sa predviedla v takomto sexi outfite.
Zobraziť galériu (6)
Kara Del Toro sa predviedla v takomto sexi outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kara Del Toro nebola jedinou sexi kráskou na párty. Otvorenia butiku sa zúčastnili aj Alessandra Ambrosio, Sara Sampio, Sofia Richie, Elsa Hosk, Winnie Harlow.

Viac o téme: Kara Del Toro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu