Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO šokovalo svet! Turistky natrafili na medveďa, šelma sa postavila na zadné a... zarazíte sa aj vy

San Pedro Garza García
San Pedro Garza García (Zdroj: YouTube/El Universal)

SAN PEDRO GARZA GARCÍA - Na populárnej turistickej trase v parku Chipinque v San Pedro Garza García došlo k stretnutiu, z ktorého tuhne krv v žilách. Dve turistiky prišli do priameho kontaktu s medveďom čiernym. Našťastie zachovali chladnú hlavu a vyviazli bez zranení.

Na internet sa dostalo video, ktoré zachytáva dve nebojácne turistiky. Z ničoho nič sa k nim zozadu priblížil medveď čierny. Osoba, ktorá video publikovala, tvrdí, že sa to udialo na populárnej turistickej trase v parku Chipinque v San Pedro Garza García.

VIDEO Muža (54) v noci napadol v kuchyni medveď! Prežil len zázrakom, TOTO ho zachránilo

Na zábere vidno pokojne stojacu ženu, zatiaľ čo ju medveď zozadu očucháva. Dve ďalšie turistky za ňou zostanú pokojne stáť a sledujú, ako medveď očucháva ich kamarátku. Zviera sa na chvíľu postaví na všetky štyri, ale náhle sa opäť dá len na zadné a pritlačí sa na ženu.

Svedkovia sa snažili rozptýliť čierneho medveďa, ten bol však zaneprázdnený čuchaním ženskej hlavy. Medzitým sa jednej zo žien podarilo rýchlo zmocniť situácie, vytiahla telefón a urobila si s medveďom selfie.

Zviera chvíľu zotrvalo na zadných a potom sa pokojne rozbehlo preč od turistiek. Jedným z vysvetlení pokojného správania medveďa je štítok na jeho ľavom uchu, čo znamená, že je pravdepodobne zvyknutý na ľudský kontakt.

Šokujúci okamih aj napriek tomu dostáva ľudí po celom internete do úžasu. Od soboty záber komentovalo viac ako dva milióny ľudí. Jeden z používateľov, ktorý zdieľal video, poznamenal, že nie je nezvyčajné vidieť čiernych medveďov v parku Chipinque a určite to nie je prvýkrát, čo bolo niečo podobné zachytené na kamere. K podobnému stretnutiu údajne došlo v decembri minulého roku.

Viac o téme: StretnutieČlovekMedveď čierny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu