Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašidelne obézna Monika (28) snívala len o jedle: Život jej zmenilo obrovské prekvapenie

Monica so snúbencom Sidom Zobraziť galériu (3)
Monica so snúbencom Sidom (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

FORT WORH - Američanka Monica Rileyová kedysi vážila 315 kilogramov a snívala o tom, že bude najťažšou ženou na svete, čo by potešilo aj jej o dva roky mladšieho priateľa Sida. Dvojici, ktorú spája fetiš v podobe obezity, však plány zmarilo prekvapenie.

Monica sa na rozdiel od väčšiny žien oblinám nebráni, práve naopak, chce byť čo najtučnejšia. Podporuje ju v tom aj partner, ktorý rovnako ako ona túži po dieťati. Denne dokázala Monica skonzumovať až 10-tisíc kalórií a jej snúbenec ju neustále oddane kŕmil – až doteraz. Dvadsaťosemročná žena totiž po tretíkrát zistila, že je tehotná a zaumienila si, že už o svoje dieťa nechce prísť. Preto dokázala v priebehu 10 týždňov schudnúť až 90 kilogramov. Monica by nerada znova potratila.

Mladík (27) nikdy nemal priateľku: Podstúpil neuveriteľnú premenu a zverejnil jej výsledok

Bacuľka otvorene priznala, že kým sa dozvedela šťastnú novinu, chcela byť extrémne tučná, pripútaná k posteli a invalidnému vozíku. Tehotenstvo je však pre ňu akýsi budíček, aby sa stala aktívnou matkou. Preto výrazne pozmenila svoj životný štýl, okrem zdravšieho stravovania sa dokonca začala aj hýbať.

Strašidelne obézna Monika (28)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

V minulosti si Monica denne dopriala šesť koláčov, šesť párkov v rožku, niekoľko kuracích sendvičov a cheesburgerov, megaporciu hranoliek s kuracími nugetami a množstvo ďalších chuťoviek, ktoré živili jej rastúce tukové tkanivo. Zmena pre ňu nebola ľahká a veľa sa kvôli nej naplakala. Potraviny vnímala ako silnú závislosť, uviedli americké médiá.

Strašidelne obézna Monika (28)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

„Teraz jem 2 000 kalórií denne,“ priznala Monica, ktorá kvôli tehotenstvu konzumuje najmä veľa zeleniny. Trochu sa však obáva, či sa bude Sidovi páčiť aj štíhlejšia, pretože ho priťahujú obézne ženy. On ju však uistil, že ju má rád bez ohľadu na hmotnosť. „Konečne svoj život môžeme začať žiť ako rodina a do budúcna mať možno aj viac detí,“ povedal Sid.

Viac o téme: ObezitaTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu