Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Linda (†50) si na internete kúpila tabletky a krém na chudnutie: O pár týždňov zomrela

Linda Baranowski Zobraziť galériu (2)
Linda Baranowski (Zdroj: Facebook/Linda Baranowski)

HODDESDN - Mama štyroch detí začala byť s príchodom päťdesiatky posadnutá chudnutím. V lete sa chcela pochváliť krajšou postavou, kúpila si teda tabletky na chudnutie a siahla aj po anticelulitídovom kréme. O pár týždňov neskôr sa avšak objavili záhadné zdravotné problémy.

Zoštíhľujúci krém si Linda Baranowskiová z Hoddesdon natierala na nohy, paže a brucho. Začala tiež užívať tabletky na chudnutie. O niekoľko týždňov neskôr začala trpieť čudnými bolesťami brucha, pleť jej sčervenala a vytvorili sa na nej pľuzgiere. Posadnutosť štíhlosťou je doviedla až k smrti.

Lekári tínedžerku (†19) poslali domov so zápchou: Po čase prišli na zdrvujúci omyl

Chudnutie sa zmenilo na bludný kruh. Koža ženy, ktorá chcela päťdesiatku osláviť vo forme, sa postupne sfarbila do fialova. Popíjanie čaju na chudnutie a tabletky, ktoré ju mali zbaviť kíl, prejavili nečakaný účinok. Vysvitlo, že Linda Baranowskiová si kúpila produkt z Číny, balíček tabletiek a krému na chudnutie v hodnote 34 eur, ktorý našla cez inzerát na Facebooku. Pôvodne bol balíček predávaný cez eBay.

Linda (†50) si na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Linda Baranowski)

Podľa ženy, ktorá balíček Linde Baranowskiovej predala cez Facebook, sa aj ďalší dvaja kupujúci sťažovali na to, že krém na pokožke až príliš páli. Z vyšetrovania úmrtia Angličanky vyplynulo, že pravdepodobne zomrela na zápalovú reakciu, ktorá sa u nej objavila v súvislosti s potravinovými doplnkami. Kombinácia toxických látok v jej tele viedla až k zlyhaniu orgánov. Podľa britských médií sú kontroverzné potravinové doplnky stále v predaji.

 

Viac o téme: Tabletky na chudnutieLinda BaranowskiAnticelulitídový krém
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu