Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevera pred markizáckymi kamerami: Parádne schudol a... našiel si milenku!

Peter a Monika si vzťah nakoniec udržali. Zobraziť galériu (15)
Peter a Monika si vzťah nakoniec udržali.

BRATISLAVA - Šou Extrémne premeny doslova mení ľudí. Nielenže chudnú, ale následne sa mení aj ich život - vnímajú sa inak a tiež okolie má zrazu iný prístup. Jednej z rodín to však zasiahlo do fungovania poriadne negatívnym spôsobom. Peter si totiž v priebehu chudnutia našiel inú ženu.

Petra, ktorý vážil 180 kíl, prihlásila do šou Extrémne premeny manželka Monika. A zrejme ani v zlom sne nerátala s tým, čo sa po strate váhy v ich rodine udeje. 

Peter si totiž v priebehu chudnutia našiel inú ženu. Monika sa o tom dozvedela z esemes správy, ktorú si prečítala. „Zradil som manželku, čo sa týka citov. Ublížil som jej,“ priznal sa pred kamerami neverník, ktorý sa však napokon vrátil naspäť domov k rodine.

„Mal som s Peťom taký chlapský rozhovor, kde som sa s ním dohodol, že keby sa dalo, nech bojuje o to, aby vrátil rodinu späť. Ale hlavne, nech ďalej maká, aby sme ten cieľ splnili,“ vyjadril sa tréner Maroš Molnár.  

Peter aj Monika sa snažili vzťah udržať, navštevovali aj manželskú poradňu, a to im evidentne pomohlo. Opäť sa to medzi nimi začalo zlepšovať a hoci na 3-mesačnom vážení bol Košičan sám, na tom 6-mesačnom sa objavil už aj s podporou rodiny.

„To, že som našiel v Monike tú oporu, ktorú som mal predtým, to mi veľmi pomohlo. Verím tomu, že keď budeme tak stáť spolu pri sebe, tak sa pohneme všetci traja – ja, Monika aj Patrik,“ vyjadril sa chudnúci mäsiar. A jeho slová sa aj naplnili. Na záverečnom vážení sa ukázalo, že schudli všetci traja dokopy za rok 117 kg – Peťo 77 kg, Monika 23 kg a mladý Paťo 16 kg.

„Som rada, že sa nám to ako rodine podarilo, že sme všetci schudli, ako som si to priala. Pretože som si priala, aby sa to aj Paťkovi podarilo a hlavne, aby sme všetci boli zdraví a fungovali ako rodina,“ uzavrela tému chudnutia a rodinných problémov Monika. 

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu