Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Policajti z Trnavy so srdcom: Zastavili rútiace sa auto, mamičke zachránili dieťatko

Jeden z policajtov, ktorí pomohli
Jeden z policajtov, ktorí pomohli (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Policajti opäť raz do bodky naplnili heslo Pomáhať a chrániť. zastavili vodičku, ktorá sa rútila cez obec obrovskou rýchlosťou. Mala no to vážny dôvod. Do nemocnice prevážala kamarátku, ktorá je na rizikovom tehotenstve a potrebovala súrne lekársku pomoc.

Trnavskí dopravní policajti vykonávali dohľad nad cestnou premávkou v obci Drahovce. Krátko pred obedom namerali Volskwagen Golf, ktorý sa cez obec rútil rýchlosťou 105 km/h. Vodička tak prekročila maximálnu povolenú rýchlosť o 55 km/h. Auto policajti vzápätí zastavili. "Mladá vodička im vysvetlila, že vezie v aute 21-ročnú tehotnú kamarátku, ktorá neodkladne potrebuje lekársku pomoc," opísala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Faltániová s tým, že policajti neváhali a obom ženám zabezpečili so služobným autom asistenciu až do piešťanskej nemocnice.


Prečítajte si aj:

Zuzana zažila v P. Bystrici príbeh ako z americkej drámy: Dorazila záchranka a zázrak bol na svete


Policajti si nakoniec naliehavosť situácie overili aj v nemocnici. Ako sme zistili, mladá budúca mamička je v štvrtom mesiaci tehotenstva a zásah lekárov bol v jej prípade potrebný. Nenarodené dieťatko sa podarilo zachrániť. Mladé ženy policajtom za pomoc nakoniec aj osobne poďakovali. 

 

Viac o téme: PomocPolícia Tehotenstvo Mladá mamička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu