Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ženu po prebudení bolelo ucho, VIDEO odporného dôvodu

Kuk! Zobraziť galériu (2)
Kuk! (Zdroj: youtube/newslions)

HEBBAL - Lekshmi sa rozhodla pre chvíle popoludňajšieho spánku na verande, no keď sa prebudila, mala v pravom uchu nepríjemné bolesti a nevysvetliteľné pocity brnenia. Najprv sa klasicky pokúsila prstom vytiahnuť predmet, ktorý jej tam mohol spadnúť, ale nepodarilo sa jej to. Taktiež požiadala dcéru, aby preskúmala jej ucho pod lampou, ale tá nič nenašla. Pomôcť jej dokázali až v nemocnici.

Matka si myslela, že dcérka (8) má chrípku: Horor v kúpeľni, keď jej TO vyliezlo z nohy

Keď sa nepohodlie zmenilo na vyčerpávajúcu bolesť, jej manžel ju zobral do nemocnice Columbia Asia Hospital v indickom Hebbale. Lekár, ktorý ženu ošetroval, bol podľa portálu MailOnline šokovaný po tom, čo zasvietil do ženinho ucha a vykukol z neho živý pavúk.

Ženu po prebudení bolelo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/newslions)

"Na pohotovosť často prichádzajú ľudia kvôli prítomnosti cudzieho telesa v uchu a stačí jednoduchý postup na jeho odstránenie. Ale keď sa do vnútra ľudského ucha dostane živý hmyz, pacientova úzkosť sťažuje pokračovanie v zákroku. Bolo zriedkavé vidieť živého pavúka, ktorý sa pohyboval vo vnútri ušného kanála," uviedol doktor Santosh Shivaswamy.

Kúpila si banány a prišlo peklo: Žena (30) musela utekať s bábätkom z domu pred smrťou

"Bola som vystrašená, keď som cítila pohyby toho tvora. Akútnu bolesť ucha vystriedalo ostré bodanie. Nemohla som myslieť na nič iné a bola som stuhnutá od hrôzy, keď doktor potvrdil prítomnosť pavúka v uchu," uviedla Lekshmi.

Viac o téme: PavúkUcho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu