Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stacey (32) pri umývaní riadov zachvátila hrôza: VIDEO Z odtoku vyliezol ohavný tvor

Otrasný pohľad Zobraziť galériu (4)
Otrasný pohľad (Zdroj: YouTube/Liverpool Echo)

LIVERPOOL - Stacey Pearsonová bola poriadne šokovaná nálezom vo svojom dome vo West Derby v Liverpoole. Matka troch detí na kameru nakrútila unikátny záber obrovského osemnohého stvorenia, ktoré jej vychádzalo von z odtoku umývadla.

Kúpila si banány a prišlo peklo: Žena (30) musela utekať s bábätkom z domu pred smrťou

„Umývala som riady a z ničoho nič mi začal z odtoku vyliezať nehorázne veľký pavúk. Nemám ani poňatia, ako sa tam vôbec dostal,“ povedala Stacey. Nečakaného votrelca však nemala v dome iba raz.

Stacey (32) pri umývaní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Liverpool Echo)

„O týždeň neskôr som našla druhého. Moja dcéra kričala, že vo vani je pavúk a žiadala ma, aby som ho dala preč. Keď som však prišla hore, nič tam nebolo. Potom môj syn, ktorý trpí autizmom, začal kričať, že má v posteli pavúka. Bol na stene a tuším bol taký veľký, že na nej už neostalo žiadne voľné miesto. Musela som vytiahnuť vysávač a takýmto spôsobom sa ho zbaviť, ale bol taký obrovský, že sa tam ani nezmestil,“ rozpráva šokovaná matka pre Liverpool Echo.

Stacey (32) pri umývaní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Liverpool Echo)

Dcéra sa strašne bála a vyhlasovala, že nebude spať v jednej izbe s týmto hrôzostrašným pavúkom. Pavúky, ktoré Stacey našla, odfotila a fotky zdieľala na internete. Sama však vraví, že realitu nezobrazujú ani z polovice.

Stacey (32) pri umývaní
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Liverpool Echo)

„Popravde pavúk mal veľkosť mojej ruky,“ vysvetlila 32-ročná žena, ktorá teraz so svojím priateľom na tieto pavúky poľuje, pretože sa bojí, že ich má v dome oveľa viac. „Presúvam nábytok a dúfam, že tak naruším ich pokoj, aby vyliezli a ja ich uvidím, pretože je strašne ťažké ich nájsť. Steny v našom dome sú totiž vymaľované na bielo alebo čierno. Mama chcela nafarbiť svoju izbu na fialovo, ale nakoniec sme sa zhodli na bielej, aby sme ich ľahko zbadali. Rozhodne to však nie je normálne.“ dodala.

Viac o téme: VaňaUmývadloPavúkOdtokLiverpool
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu