Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kúpila si banány a prišlo peklo: Žena (30) musela utekať s bábätkom z domu pred smrťou

Pavúky v banáne Zobraziť galériu (2)
Pavúky v banáne (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Angličanka Gemma Priceová (30) bola nútená utiecť z domu so svojim sedemmesačným synom po tom, čo jej to odporučila polícia. Na vine však nebol lupič, ale banány, ktoré si kúpila v obchodnom reťazci. Našla v nich totiž hniezdo brazílskych pavúkov, ktoré sú považované za jedni z najnebezpečnejších na svete.

Hrôzostrašná predstava: Tieto tvory by dokázali zjesť všetkých ľudí za jediný ROK!

Mamička na materskej pre portál mirror.co.uk uviedla, že si v obchode kúpila niekoľko banánov a na ďalší deň, keď sa vrátila z posilňovne, si jeden vzala a vyšla s ním na poschodie do spálne. Pri šúpaní však natrafila na biely vajcovitý vak, ktorý si predtým nevšimla a zrazu sa po jej po rukách, nohách aj oblečení hmýrili stovky malých pavúkov.

"Hodila som banán na posteľ a rozliezli sa všade," povedala žena, ktorá takmer skolabovala, keď videla, ako sa šplhajú po postieľke, v ktorej ležal jej synček. "Kričala som a pokúšala som sa ich zabiť toľko, koľko sa len dalo. Lea som rýchlo vybrala a zavolala na tiesňovú linku," vysvetlila Gemma s tým, že operátor sa jej spýtal, či neboli uhryznutí a keď povedala, že nie, odporučil jej, aby okamžite opustila aj s bábätkom dom a nevracala sa späť. Našťastie Geminna matka býva iba cez ulicu, takže mala ku komu ísť.

Gemma Priceová
Zobraziť galériu (2)
Gemma Priceová  (Zdroj: profimedia.sk)

Na druhý deň zavolala na miestnu radnicu, ale tam jej povedali, že potrebuje odborníkov na hubenie škodcov a že ústredie obchodného reťazca už kontaktovalo firmu z Birminghamu. Keď Gemma odchádzala z domu, nezobrala si so sebou žiadne veci a nemohla sa ani vrátiť dovnútra. Musela si požičať šaty od svojej sestry, ktoré jej boli malé a spala v maminej obývačke.

Odborníci na deratizáciu prevrátili jej dom hore nohami. Každú miestnosť vyhriali na 60 stupňov a dvakrát vystriekali. Obrátili postele, vybrali všetko zo zásuviek a dokonca vyčistili aj detské hračky a psa, aby sa žiadny "votrelec" neschoval v jeho kožuchu. Podľa fotografií sa totiž zistilo, že išlo o brazílskeho pavúka pútnika, ktorý je pravdepodobne najnebezpečnejším druhom na svete.

Kúpila si banány a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napriek tomu, že Gemma z Annfield Plainu prežívala strašné obdobie, obchodný reťazec si z jej problémov spočiatku veľkú hlavu nerobil. Keď im zavolala a popísala, čo našla, vyzvali ju, aby banán priniesla do zákazníckeho servisu na "refundáciu". "Bolo to úplne komické," dodala mamička, ktorá si nevie predstaviť, že by chodila po meste s jedovatými pavúkmi v taške.

Nakoniec jej na ústredí ponúkli poukaz na 50 libier ako gesto dobrej vôle, za ktorý mohla dieťatku nakúpiť mlieko, pyžamku a ďalšie potrebné veci. Hovorkyňa obchodného reťazca sa vyjadrila, že vyšetrenie prípadu má najvyššiu prioritu.

Viac o téme: BanánPavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu