Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Matka si myslela, že dcérka (8) má chrípku: Horor v kúpeľni, keď jej TO vyliezlo z nohy

Scarlett s matkou Jodi Zobraziť galériu (2)
Scarlett s matkou Jodi (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Osemročná školáčka Scarlett Hinchcliffeová z anglického Sleafordu zažila niečo, z čoho by prešli po chrbte zimomriavky aj nejednému dospelému. Po tom, čo dostala vysoké horúčky, si jej matka myslela, že má obyčajnú chrípku. Napokon sa však ukázalo, že išlo o niečo oveľa strašidelnejšie.

Kúpila si banány a prišlo peklo: Žena (30) musela utekať s bábätkom z domu pred smrťou

Scarlett ochorela po tom, čo sa bola minulú stredu prejsť so psom v lese. Vo štvrtok dostala vysoké 39-stupňové horúčky, ktoré jej matka Jodi považovala za prejav chrípky. Keďže musela ísť do práce, dcérku nechala v piatok doma s babičkou.

Deň predtým si síce všimla, že má jej dcérka na pravej nohe pod kolenom akýsi vriedok, ale nepripisovala tomu nejakú dôležitosť. Ukázalo sa však, že si ho mala všimnúť pozornejšie. Keď sa Scarlett u babičky kúpala, zrazu jej z ranky začal vytekať oranžový a žltý jed a po chvíli sa z nej vysúkal pavúk.

Matka si myslela, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Som rada, že Scarlett bola s mojou mamkou, pretože ja by som asi zomrela, keby som to videla. Moja matka povedala, že videla plávať niečo na vode a myslela si, že je to nejaké špina. Ale potom to zdvihla a malo to nohy. Bol to malý pavúk," povedala Jodi pre portál MailOnline.

Keď sa Angličanka dozvedela o tom, čo sa prihodilo v kúpeľni, okamžite sa vybrala s dcérkou do nemocnice. Tam jej predpísali antibiotiká na odstránenie infekcie. Hoci je stále chorá, očakáva sa, že sa úplne zotaví. Jodi však po neblahej skúsenosti vyzýva rodičov, aby pri príznakoch chrípky svoje deti radšej prekontrolovali.

Viac o téme: Pavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu