Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vicky (32) niečo poštípalo na luxusnej svadobnej ceste: FOTO ako zo zombie hororu

Vicky a Brian Rossovci Zobraziť galériu (3)
Vicky a Brian Rossovci (Zdroj: profimedia.sk)

BINGLE - Keď si tridsaťdvaročná Victoria Ross v júni brala svojho milovaného Briana určite netušila, že prvé týždne ich spoločného života budú mať poriadne horkú príchuť. Počas luxusnej svadobnej cesty naštartoval ich obrovské problémy malý pavúk, ktorý mladú ženu uštipol na nohu. Z nevinného bodnutia, ktorému nevenovali pozornosť, sa vykľula otrava krvi a Vicky takmer prišla o nohu.

Dvojicu uväznil doma gigantický pavúk: Toto mať doma, tak vás porazí

Victoria a Brian z anglického mesta Bingley sa rozhodli stráviť svoju svadobnú cestu na Jamajke a objednali si luxusný hotel Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa. „Bola to úžasná svadobná cesta,“ spomína nevesta pre mirror.co.uk. „Dva týždne sme chodili na výlety,  relaxovali na pláži a pri bazéne. Nikdy by mi nenapadlo, že sa to všetko tak rýchlo zmení,“ dodáva.

Fotografie nie sú vhodné pre ľudí s citlivou povahou!

V posledný deň uštipol Victoriu na nohu asi centimetrový pavúk, ale ona tomu nevenovala veľkú pozornosť. „Mala som na nohe malý štípanec a myslela som si, že časom zmizne,“ vracia sa k poslednému dňu svadobnej cesty. S manželom sa vrátili do Británie a jej noha začala po prílete v okolí štípanca puchnúť. Preto vyhľadala lekára a ten jej okamžite nasadil antibiotiká, ktoré užívala štyri týždne.

Vicky (32) niečo poštípalo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Victoria sa cítila dobre a po liečbe nešla na kontrolu. Nastúpila do práce, ale po krátkom čase sa jej stav zhoršil. Zalieval ju studený pot a začala zvracať. Okamžite ju previezli do nemocnice v Keighley, kde jej diagnostikovali sepsu a nasadili ďalšie antibiotiká. „Počas niekoľkých hodín sa všetko dramaticky zhoršilo, celá noha sa  mi zapálila a opuchla. Tvorili sa mi pľuzgiere a praskali jeden za druhým. Bolo to hnusné a hlavne bolestivé, “ hovorí Vicky. “Mala som nohu ako Zombie zo seriálu The Walking Dead.“

Stav pacientky bol veľmi vážny a lekári zvažovali amputáciu. Našťastie, nasadená liečba veľmi rýchlo zabrala a mladej žene sa podarilo nohu zachrániť. Po trinástich dňoch ju prepustili z nemocnice, ale nemohla chodiť a bola pripútaná na invalidný vozík. Až neskôr sa jej podarilo postaviť sa s pomocou bariel a chvíľu potrvá, kým sa jej na nohe obnoví poškodené tkanivo.  

Vicky (32) niečo poštípalo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Naše novomanželské sľuby prešli skúškou oveľa skôr, ako sme si mysleli,“ hovorí Vicky. „Nenapadlo by nám, že svadobná cesta nám môže urobiť zo života takéto peklo. Nikdy nepodceňujte štípance od pavúka,“ varuje všetkých, ktorí plánujú výlet do exotiky.

Viac o téme: PavúkMedové týždneOtrava krviJamajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu