Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na tento pár sa doslova lepí šťastie: Manželia vyhrali tretíkrát v lotérii

Douglas a Barbarbara Finkovci Zobraziť galériu (2)
Douglas a Barbarbara Finkovci (Zdroj: Western Canada Lottery Corporation)

ALBERTA - Barbara a Douglas Finkovci nemohli uveriť tomu, že práve im sa podarilo uhádnuť všetkých šesť čísel v kanadskej lotérii Lotto 649 a vyhrať v prepočte takmer šesť miliónov eur. Dalo by sa predpokladať, že si budú viac veriť, keďže rozhodne patria medzi tých, na ktorých sa šťastie v hre doslova lepí. Už predtým sa im podarilo získať obdobným spôsobom nemalé sumy.

Padol rozprávkový jackpot: Trnavčan podal za 3,40 eura a vyhral neuveriteľných 3,5 milióna

Manželia z mesta Alberta v západnej Kanade vyhrali v roku 1989 cca 89-tisíc eur, v roku 2010 sa museli "uspokojiť" so sumou približne 70-tisíc eur, aby nakoniec získali obrovskú čiastku 5,7 milióna eur.

Barbara bola podľa portálu mirror.co.uk prvá, ktorá skontrolovala po losovaní ich tiket a mohla skákať od radosti. S dobrou správou sa chcela okamžite podeliť so svojím manželom, ale ten jej najprv nedvíhal telefón. Keď to o päť minút skúsila znova, mohla mu už oznámiť, že to znova dokázali.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock.com)

Pár sa plánuje o svoju výhru podeliť s príbuznými. "Rodina je na prvom mieste. Chceme sa ubezpečiť, že o naše dcéry a vnúčatá je dobre postarané," povedala Barbara. Keď splnia túto časť svojho predsavzatia, túžia manželia cestovať a nájsť si iné bývanie. "Barbara chce nový dom, takže jeden dostane," vysvetlil Douglas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu