Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dva dni po sebe padli v USA astronomické jackpoty, z tej sumy sa vám zatočí hlava

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Dva dni po sebe sa neznámi šťastlivci v Spojených štátoch stali znenazdania boháči, keď vyhrali v lotériách čiastku v rade stoviek miliónov dolárov. V sobotu padol jackpot s výhrou vo výške 570 miliónov dolárov v hre Powerball a v piatok zas ktosi v lotérii Mega Millions vyhral 450 miliónov dolárov.

Víťazný žreb v lotérii Powerball bol predaný v štáte New Hampshire na severovýchode Spojených štátov, v prípade Mega Millions si ho kúpil niekto v obchode 7-Eleven v meste Port Richey na Floride. Predajca víťazného žrebu získa odmenu vo výške 100 000 dolárov. Identitu výhercu prevádzkovateľ lotérie Mega Millions nezverejnil, no podľa floridských zákonov tak bude musieť urobiť. Verejnosť sa dozvie meno nového multimilionára a miesto, kde žije.

Ak sa výhercovia v oboch lotériách rozhodnú vybrať výhru jednorázovo, odnesie si víťaz v Mega Millions 281 miliónov dolárov, v prípade Powerballu ide o 358,5 milióna dolárov. Šanca vyhrať jackpot v lotérii Mega Millions sú jedna ku 302,5 milióna, v Powerball jedna ku 292,2 milióna.

Viac o téme: VýhraJackpotLotériaUSAMega MillionsPowerball
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu