Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľný príbeh šťastia! Dôchodca (69) vyhral druhýkrát jackpot

Šťastný výherca Jules Parent si prebral svoju výhru  Zobraziť galériu (2)
Šťastný výherca Jules Parent si prebral svoju výhru (Zdroj: cbcnews)

QUÉBEC - Dôchodca Jules Parent sa narodil pod šťastnou hviezdou. Nasvedčuje tomu dvojnásobná výhra. Väčšine ľudí sa za celý život nepodarí vyhrať ani cent, on si poriadne veľký balík peňazí odniesol hneď dvakrát. Riskovať sa teda v jeho prípade oplatilo a mužov úsmev od ucha k uchu je absolútne pochopiteľný.

Vysmiatemu a šťastnému 69 - ročnému dôchodcovi Julesovi sa podarila neobvyklá vec. Vo svojom živote sa mu pošťastilo a vyhral v lotérii. Nebolo by na tom nič nezvyčajné. Mnoho ľudí po celom svete predsa vyhralo v lotériách vysoké sumy peňazí. Mať ale také šťastie aké mal Jules má len ten, kto je narodený pod šťastnou hviezdou. Dôchodca sa z výhry tešil rovno dvakrát.

Milionárom za tri doláre

Výherca Jules si pre svoju výhru zašiel osobne do kancelárie lotérie. Prevzal si tam šek v hodnote 1,2 milióna kanadských dolárov (815 660 euro), ktoré ako jackpot vyhral v online lotérii za 3 doláre. "Narodil som sa pod dobrou hviezdou?" zamyslel sa dôchodca. Svojou otázkou určite narážal nato, že si pre vysokú výhru prišiel už druhýkrát vo svojom živote. V roku 2008 sa na Julesa usmialo šťastie po prvýkrát a domov si odniesol výhru v hodnote jedného milióna dolárov.

Neuveriteľný príbeh šťastia! Dôchodca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cbcnews)

 Dôchodca priznal, že hazardné hry sú jeho koníčkom a neustále ich vyhľadáva. Okrem toho sa však vo voľnom čase venuje prechádzkam, poľovníctvu a rybolovu. S lotériami ale neplánuje skončiť a hrať bude aj naďalej. Jeho snom je si postaviť dom, ktorý by mal byť skôr v modernom štýle. Výhru okomentovali aj zamestnanci stávkovej kancelárie, ktorý priznali, že šanca, aby sa na niekoho usmialo takéto šťastie je jedna k 23 miliónom. Jules má teda vo svojom živote naozaj obrovské šťastie. 

Viac o téme: DôchodcaŠťastieJackpotLotériaKanada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu