Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vďaka hre LOTO pribudol na Slovensku ďalší milionár

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Vďaka hre LOTO pribudol na Slovensku ďalší milionár. „V stredajšom žrebovaní výherných čísel pre prvý ťah hry LOTO padol jackpot. Jeho výherca si bude môcť na svoj účet pripísať 1 483 678,90 eur,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe.

Šťastie priniesli hráčovi jeho čísla 2, 10, 18, 31, 32 a 39. „Hráč uzatvoril stávku v Trnavskom kraji. A práve jeden z jeho dvoch tipov obsahoval šesť šťastných čísel, ktoré boli v stredu vyžrebované v prvom ťahu hry LOTO,“ uviedol Čépe a dodal, že hráč mal svoju stávku predplatenú na dve žrebovania a do hry vložil 4 eurá. „Výherca tak šťastie v hre skúsi ešte v nedeľnom žrebovaní.“

Ako hovorca spol. TIPOS ďalej povedal, ide už o 60. výhru v číselných lotériách spol. TIPOS, ktorá má hodnotu vyššiu ako jeden milión eur. „Jackpotová výhra, ktorá bola dosiahnutá v stredajšom žrebovaní sa ocitla v rebríčku najvyšších výhier na 38. mieste,“ uviedol Čépe. Tento rok padol jackpot v prvom ťahu hry LOTO zatiaľ trikrát. „Najvyššia tohtoročná výhra v prvom ťahu hry LOTO mala hodnotu 3 499 264,74 eura. Takýto jackpot padol 5. marca a vyhral ho hráč so stávkou uzatvorenou v Trnavskom kraji,“ dodal hovorca spol. TIPOS.

Viac o téme: PeniazeVýhraLOTO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu