Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Padol rozprávkový jackpot: Trnavčan podal za 3,40 eura a vyhral neuveriteľných 3,5 milióna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tipos)

BRATISLAVA - Na Slovensku je o jedného milionára viac. V nedeľnom žrebovaní výherných čísel pre hru LOTO padol v I. ťahu hry rozprávkový jackpot - 3 499 264, 74 eura.

"V nedeľnom žrebovaní bola v I. ťahu hry LOTO dosiahnutá jackpotová výhra v hodnote 3 499 264,74 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe.

Výherné čísla za 3,40 eur

Skutočné šťastia v hre mal hráč, ktorý uzatvoril svoju stávku v Trnavskom kraji. "Spoľahol sa na svoje čísla, na tikete vyplnil tri hracie polia. Rozprávkové šťastie mu priniesol tip s číslami 4, 19, 25, 32, 35 a 46," povedal Čépe a dodal, že hráč si pri uzatváraní stávky zvolil aj účasť v doplnkovej hre JOKER. "Za svoju stávku tak zaplatil 3,40 eura," uviedol hovorca.

"Výhra 3 499 264,74  eura je v poradí šiestou výhrou v rebríčku najvyšších výhier v histórii spoločnosti TIPOS," povedal Čépe a dodal, že výherca tohto rozprávkového jackpotu je prvým hráčom -  milionárom v tomto roku, ktorý si bude môcť spríjemniť život vďaka výhre v lotérii spoločnosti TIPOS.

Viac o téme: VýhraJackpotTipovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu