Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálne peklo: Amanda (22) má 50 orgazmov denne, už od ôsmich rokov!

Amanda nikomu nepraje, aby prežíval to, čo ona Zobraziť galériu (2)
Amanda nikomu nepraje, aby prežíval to, čo ona (Zdroj: opposingviews.com)

LONDÝN - Mnohí by boli vďační za jeden orgazmus denne, nieto ešte za viac. To, čo prežíva Amanda Gryceová z Floridy, sa ale nedá nazvať inak, ako hotovým utrpením. V priemere totiž zažíva dve vyvrcholenia za hodinu, čo by zrejme bolo priveľa aj pre sexuálnych maniakov.

Dvadsaťdvaročná Američanka je zúfalá. To, čo mnohým prináša potešenie, jej ničí život. Trpí syndrómom PSAS (syndróm trvalého sexuálneho vzrušenia), a to už od svojich ôsmich rokov, uviedol The Sun.

Nabudiť ju dokáže čokoľvek - hlasná hudba, jazda v aute ba dokonca aj zvonenie mobilného telefónu. Mnohokrát sak tak ocitá v trápnej situácii, kedy by sa najradšej prepadla pod zem. Pozná síce zopár špeciálnych cvikov, ktoré pomáhajú orgazmy kontrolovať, nie vždy však má možnosť ich aj praktizovať.

Sexuálne peklo: Amanda (22)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: opposingviews.com)

"Vôbec to nie je príjemné, ako by si možno niekto myslel. Ochorenie úplne kontroluje môj život. Keď to na mňa príde, musím predstierať, že sa nič nedeje, ale niekedy to jednoducho nejde," hovorí nešťastnica, ktorá už párkrát uvažovala o samovražde.

Amande jej stav komplikuje aj partnerský život. Nájsť si priateľa je pre ňu prakticky nemožné. Muži sa jej totiž buď boja, alebo jej syndróm využívajú vo svoj prospech. "Niektorí ľudia mi neveria a myslia si, že som jednoducho nymfomanka. Keby to ale skúsili na vlastnej koži, určite by inak rozmýšľali," dodala trpko.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu