Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Závislá na sexe: V 13 rokoch tehotná, spala s 370 mužmi!

Seyi Koladyová
Seyi Koladyová (Zdroj: thesun.co.uk)

BIRMINGHAM - Seyi Koladyovej (35) z Birminghamu chodila po rozume pri chatovaní s neznámymi mužmi iba jedna vec - sex. O niekoľko hodín neskôr sa so svojím úlovkom vyspala a nešlo vôbec o náhodnú udalosť. Mladá žena bola totiž závislá na ukájaní svojich túžob takmer každý deň a za 13 rokov vraj bola v posteli až 370 chlapmi.

"Stratila som panenstvo ako 13-ročná so svojím prvým priateľom. Bola som šokovaná, keď som otehotnela. Porodila som, keď som mala 14. Bolo to veľmi ťažké obdobie," hovorí Seyi, ktorá dostala pestúnku, aby sa spolu starali o jej novonarodenú dcérku.

Keď mala 16 rokov odišla aj s ňou z domu a cítila sa byť strašne osamelá a nešťastná. O rok neskôr si našla priateľa Paula (31), s ktorým zaháňala svoje emocionálne potreby sexom. Ani to jej však nestačilo. Začala chodiť do barov, kde svojho milenca aspoň raz týždenne podvádzala s neznámymi mužmi.

V 17 rokoch otehotnela a porodila syna Andrewa. Hoci sa po pôrode snažila opäť Paulovi zostať verná, tento zámer jej nevyšiel a ako na potvoru bola opäť v tom. Vtedy sa rozhodla, že sa nedokáže postarať o ďalšie dieťa, a tak išla na potrat. Napokon sa so svojím priateľom ako 19-ročná rozišla.

V 22 rokoch si už prešla dvojnásobnou nákazou chlamýdiami, ale aj tak nedokázala po večeroch myslieť na nič iné ako na sex. Búrlivé obdobie pohlavnej neukáznenosti sa prejavilo aj o štyri roky neskôr, keď išla na ďalší potrat. Bola z toho taká zničená, že sa po zákroku opila a vhupla s ďalším mužom do postele.

Pre neplatenie nájomného ju vysťahovali z bytu a svoje deti poslala k rodine. Napokon si však uvedomila, že potrebuje pomoc a začala chodiť na stretnutia rovnako závislých. Od augusta 2009 žije Seyi v celibáte a je na seba hrdá.

"Nemám v pláne sex v dohľadnej dobe. Ak príde ten správny človek a budem mať pocit, že žijem v stabilnom, láskyplnom vzťahu, tak sa budem cítiť v bezpečí urobiť to. Mám svoje deti, ktoré žijú opäť so mnou a mám pocit, že som vyhrala nad závislosťou," povedala portálu thesun.co.uk žena, ktorá chce svojím príbehom ukázať aj ostatným, že aj zo zlého chodníčka sa dá opäť dostať do normálnych koľají.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu