Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálne peklo, ktoré nezáviďte: Žena (30) zažíva 180 orgazmov za dve hodiny!

Denne prežije stovky orgazmov Zobraziť galériu (3)
Denne prežije stovky orgazmov (Zdroj: profimedia.sk)

PHOENIX - Túži po tom prakticky každá žena, ale Cara Anayová má toho plné zuby. Za jedinú hodinu má totiž takmer sto orgazmov. Sexuálne vzrušenie sa dostavuje v supermarkete, pri sledovaní televízie, práci v záhrade a dokonca aj na detskom ihrisku.

Tridsaťročná Cara z Arizony bežne počas dvoch hodín prežije až 180 orgazmov. Problém je v tom, že po žiadnom z nich netúži. Pred tromi rokmi jej bola diagnostikovaný syndróm permanentného sexuálneho vzrušenia, čo znamená, že až šesť hodín v kuse dokáže pociťovať vzrušenie.

Američanka prežije denne stovky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nevyliečiteľná porucha robí matke jedného dieťaťa zo života peklo. Vyvrcholenie si totiž nevyberá a dostavuje sa na tých najnevhodnejších miestach vrátane potravín, pri športe či hraní so synom. "Je to trápne a veľmi ponižujúce. Keď sú naokolo deti a príde to na mňa, pripadám si ako úchyl," povedala.

Američanka prežije denne stovky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Cara sa z tohto dôvodu vyhýba verejným priestorom ako sú napríklad parky. A dokonca sa nemôže vrátiť ani do práce, lebo by bolo trápne vysvetľovať šéfovi jej zdravotný stav. Celé dni tak zostáva zavretá doma, kde bojuje s niekoľkohodinovými orgazmami. Žena skúšala svoj stav zmierniť studenými sprchami alebo diétou, ale nič nefungovalo. Dúfa, že raz sa podarí nájsť liek, ktorý ju zbaví obrovského utrpenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu