Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gretchen (†39) sa radšej zabila: Nevydržala masturbovať 50-krát denne!

Gretchen Molannenová Zobraziť galériu (2)
Gretchen Molannenová (Zdroj: tampa bay times, facebook)

FLORIDA - Američanka Gretchen Molannenová trpela 16 rokov mukami kvôli konštantnému sexuálnemu vzrušeniu, ktoré ju nútilo onanovať dlhé hodiny každý deň. Jej zúfalstvo nakoniec zašlo tak ďaleko, že radšej spáchala samovraždu, ako by mala v takomto živote pokračovať ďalej.

Ženu našli mŕtvu v jej byte v Spring Hill na Floride po tom, čo na Facebooku zverejnila svoju fotku v plynovej maske. Len týždeň pred samovraždou poskytla rozhovor denníku Tampa Bay Times, v ktorom sa zverila, že máva aj 50 orgazmov po sebe, čo ju doženie na pokraj jej duševných aj fyzických síl.

Gretchen (†39) sa radšej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tampa bay times, facebook)

"Keď som mala 23 rokov, ako by som z ničoho nič prišla ku gombíku, ktorý nejde vypnúť. Je to neznesiteľné,"  povedala denníku nešťastná Gretchen, ktorá chcela byť prekladateľkou, ale pre svoju sexuálnu potrebu mohla robiť len práce na čiastočný úväzok.

Úľavu nachádzala až po hodinách masturbácie, ktorú navyše ako luteránka odsudzovala, takže sa nesmierne hanbila. Navyše mala problém aj nájsť si priateľa, keďže sex pre ňu znamenal neznesiteľné utrpenie. So súčasným partnerom sa pohlavne stýkala len štyrikrát za rok.

Syndróm permanentného sexuálneho vzrušenia je protikladom ženských porúch vzrušenia charakteristických jeho nedostatkom. Postihnutá osoba pri ňom neprežíva neustálu slasť, ale iba bolestivé fyzické vzrušenie, ktoré niekedy nezaženú ani hodiny samoukájania. Uviedol portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu