Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Spoveď nymfomanky Monicy (60): Stihla som pätnásť mladých milencov za rok

Monica Porterová Zobraziť galériu (2)
Monica Porterová (Zdroj: Les Wilson)

LONDÝN - Monica Porterová z Veľkej Británie je dáma v rokoch, ktorá má už niekoľko vnúčat a čoskoro sa chystá na dôchodok. V srdci je to však stále mladucha, o čom svedčí aj fakt, že začala randiť s oveľa mladšími mužmi, ktorí by jej mohli byť prinajmenšom synmi.

Monica sa predvlani po trinástich rokoch rozišla so svojím partnerom. Krátko nato oslávila svoje šesťdesiate narodeniny. Žiadna pompézna oslava sa však nekonala; Britka totiž upadla kvôli svojmu veku do depresie. Mala pocit, že ju už nič dobré nečaká. "Cítila som sa, akokeby ma niekto vyhodil na smetisko. Akokeby som na lásku, sex a vášeň už mohla trpko spomínať," opísala svoje vtedajšie citové rozpoloženie pre denník Daily Mail.

Porterová sa začala ešte viac sústrediť na rodinu, svojich dvoch synov, ktorí mali vtedy 29 a 35 rokov a dve vnúčatá - dvojročného a päťročného chlapca. Lenže potom si povedala, že ešte zďaleka nie je súca do starého železa a nasledujúcich dvanásť mesiacov strávila užívaním si s pätnástimi mladíkmi o niekoľko generácií mladšími ako ona. Zoznamovala sa s nimi na internete alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie. Vo svojom profile si dala meno Raven.

Všetky svoje sexuálne dobrodružstvá opisuje Monica v knihe Raven: My Year of Dating Dangerously (Raven: Rok nebezpečného randenia). Prvú schôdzku absolvovala s dvadsajedenročným Tomom, vysokým a tmavovlasým praktikantom. Spomína na dvadsaťtriročného blondiaka s modrými očami, plachého a drzého zároveň. Slovo dalo slovo a dvojica sa stretla cez víkend. Ďalším jej priateľom bol dvadsaťpäťročný Simon, štíhly mladík so sladkou chlapčenskou tvárou. Živil sa ako internetový podnikateľ a ešte býval s rodičmi. Nymfomanka ho pozvala k sebe domov, dali si šálku čaju a potom vhupli na to.

Na zozname úlovkov sa ocitol aj Londýnčan, s ktorým sa Porterová stretla v miestnej krčme. Mal tesné džínsy, tričko a tenisky a vyzeral trochu rozpačito. "Rozprával mi o svojej práci účtovníka, o rodine a jeho plachosť sa postupne vytratila. Veľmi sa mi páčil. Bol úctivý, bystrý, pozorný a povedal mi, že sa nezaujíma o dievčatá v jeho veku, pretože všetko, o čom sa chcú rozprávať, je X Factor a najnovšie klebety o celebritách," spomína.

Spoveď nymfomanky Monicy (60):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Les Wilson)

Mnohí si určite pomyslia, že vekový rozdiel medzi Monicou a jej amantami bol absurdný. Ona ale tvrdí, že o tom ani chvíľku nepremýšľala a v posteli sa tie roky aj tak stratili. "Bolo to, ako ísť do cukrárne, kde vidíte všetky tie báječné malé farebné košíčky. Prečo by som si namiesto toho mala vybrať starú špongiu?," argumentuje.

Monicin experiment mal však tienisté stránky. Keď sa raz ocitla v posteli s grafickým dizajnérom Maxom, nebolo jej všetko jedno. Začal ju totiž škrtiť. "Opýtal sa ma "páči sa Vám to mamička? Nehovor, že nie". Položil mi ruku na krk a pevne stisol. Strašne zle sa mi dýchalo. Potom ma pustil."

Onedlho nato sa Britkine milostné avantúry skončili. Ozval sa jej bývalý partner a navrhol, že sa k nej nasťahuje späť. Súhlasila. Z veľkej časti z finančných dôvodov, dom mali totiž v spoločnom vlastníctve. Ako sa ale deň návratu jej "ex" blížil, trúchlila nad hroziacou stratou slobody čoraz viac. Potom ju kontaktoval jeden z bývalých milencov sa chcel sa znovu stretnúť. Monica pocítila vzrušenie a naposledy mu podľahla. "Prídi ku mne Jake. Veľmi rada ťa uvidím," napísala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu