Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Materská láska lieči: Bozkom na rozlúčku zachránila dcére život!

Malú Alice prebudil bozk jej mamy Zobraziť galériu (2)
Malú Alice prebudil bozk jej mamy (Zdroj: educationviews.org)

GAINSBOROUGH - Materská láska dokáže zázraky. Keď lekári povedali Britke Jennifer Lawsonovej, že stav jej malej dcérky, ktorá bola napojená na prístroje, sa nezlepší, bola zúfalá. V snahe nepredložovať jej utrpenie sa ju rodičia na radu lekárov rozhodli odpojiť. V okamihu, keď ju mama pobozkala ju na čelo, Alice začala sama dýchať.

Štrnásťmesaťná Alice v roku 2010 ochorela na meningitídu. Pri živote ju udržiavali iba prístroje. Doktori jej už nedokázali pomôcť a povedali Jennifer, že je prakticky mŕtva. Nešťastná matka sa aj napriek veľkému zármutku rozhodla, že dá súhlas na transplantáciu orgánov.

Keď išla dať svojej dcére posledné zbohom, stalo sa niečo neuveriteľné, píše Blesk.cz. Alice, ktorú držala pevne v náručí a dávala jej pusu, začala sama dýchať. "Bola taká teplá, vôbec nevyzerala na to, že mala každú chvíľu umrieť. A potom sa to stalo. Nezomrela," hovorí tridsaťjedenročná Jennifer.

Najprv sa bála, že ide len o planú nádej. Dievčatko sa ale nakoniec podarilo zachrániť a teraz je z neho roztomilá slečna, ktorá o pár mesiacov oslávi štvrté narodeniny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu