Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľné šťastie: Mladík prežil s 2-metrovou tyčou v hlave!

Kovová tyč prerazila Eduardovi lebku
Kovová tyč prerazila Eduardovi lebku (Zdroj: DailyMail)

BRAZÍLIA - Všetci svätí museli stáť pri mladom robotníkovi z Brazílie, ktorého život lekári zachránili po tom, ako mu takmer 2-metrová tyč prebodla hlavu! Operácia, počas ktorej mladíkovi vyťahovali kovový predmet z hlavy, trvala až 5 hodín.

Stavebný robotník Eduardo Leite (24) môže za svoj život ďakovať brazílskym chirurgom, ktorým sa podaril naozaj obdivuhodný kúsok. Dvojmetrovú tyč, ktorá mladíkovi prepichla hlavu skrz na skrz, sa im počas operácie podarilo úspešne vytiahnuť.

„Previezli sme ho na operačnú sálu, otvorili lebku, skúmali mozog a lekár sa rozhodol tyč vytiahnuť rovnakým smerom, ako mladíkovi do hlavy vošla,“ povedal jeden z lekárov Luiz Alexandre Essinger. Po úspešnom zákroku sa už Eduardo zotavuje a darí sa mu dobre. Mladík sa akurát sťažoval, že operácia, ktorá trvala 5 hodín, bola pridlhá.

Dvojmetrová tyč padla z piateho poschodia rovno na Eduarda, ktorému prebodla prilbu, prerazila lebkou do zadnej časti a skončila mu medzi očami. „Bol to naozaj zázrak,“ potvrdil lekár a dodal, že mladík v nemocnici pobudne minimálne dva týždne.

 

Neuveriteľné šťastie: Mladík prežil
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: DailyMail)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu