Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zázrak života: Umierajúce bábätko sa v hospici zrazu uzdravilo!

Harrison sa uzdravil Zobraziť galériu (3)
Harrison sa uzdravil (Zdroj: onenewspage.co.uk)

LONDÝN - Britskí rodičia zažili malý zázrak, keď ich trojtýždňové bábätko prežilo napriek prognózam lekárov, ktorí ho poslali zomrieť do hospicu. Keď ale chlapčeka odpojili od dýchacieho prístroja, začal dýchať sám a postupne sa zotavil. Napísal o tom britský denník The Daily Telegraph.

Malý Harrison Ellmer sa narodil zdravý. Zakrátko však začal mať problémy, a tak s ním jeho matka Samantha Bakerová (20) odišla do nemocnice v anglickom Rotherhame. Tam mu lekári diagnostikovali meningitídu a dokonca ho museli resuscitovať. Stav bábätka bol natoľko vážny, že ho rodičia nechali priamo v nemocnici narýchlo pokrstiť.

Zázrak života: Umierajúce bábätko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Po sérii CT vyšetrení mozgu lekári konštatovali, že chlapcovi už niet pomoci, a tak ho rodičia nechali previezť do detského hospicu, aby mohol zomrieť v kruhu rodiny. Práve tam ho nakoniec nechali odpojiť od dýchacieho prístroja.

"Sestra prístroj vypla a odišla a my sme sa potom len pozerali na nášho chlapčeka. Asi 20 minút nikto nepovedal ani slovo. Pozerali sme sa, ako dýcha sám a on dýchal ďalej a ďalej a išlo mu to lepšie a lepšie. Bola to tá najšťastnejšia chvíľa v živote," opísala Samantha zázračné zotavenie svojho syna.

Zázrak života: Umierajúce bábätko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Harrison má teraz polroka a darí sa mu dobre. V dôsledku choroby síce ohluchol na jedno ucho a prekonal ľahkú mozgovú obrnu, inak sa ale podľa rodičov vyvíja ako zdravé deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu