Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Víťaz X Factoru Peter Bažík: Čo urobí s výhrou 200 000 €?

Víťaz šou X Factor Peter Bažík bol online. Zobraziť galériu (6)
Víťaz šou X Factor Peter Bažík bol online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Šou X Factor v nedeľu vyvrcholila svojím finálovým kolom. V ňom sa stal víťazom historicky prvej série tejto speváckej súťaže u nás Peter Bažík. Šťastný výherca odpovedal na vaše otázky v online rozhovore. Okrem iného v ňom prezradil, ako plánuje naložiť s výhrou 200 000 eur.

Peter Bažík vo včerajšom Veľkom finále porazil všetkých súperov. V absolútnom vyvrcholení speváckej šou X Factor si zmeral sily s dvojicou Ricco&Claudia. Hlasovanie bolo do poslednej chvíle tesné. Diváci sa napokon rozhodli pre interpreta. Veľkú mieru zohralo aj všeobecné hudobné nadanie, nakoľko počas svojho účinkovania v súťaži predviedol perfektnú hru na gitaru, klavír, husle a aj bubny.

Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo v roku 2006 sa musel v druhej sérii SuperStar uspokojiť so štvrtou priečkou, tentokrát siahol v česko-slovenskom projekte na prvenstvo. Ak ste zvedaví, ako vníma svoje víťazstvo a aké sú jeho ďalšie plány, prečítajte si online rozhovor na topkách. 

Do Veľkého finále sa prebojovali:
Katarína Ščevlíková (mentor Ondřej Brzobohatý),
Matěj Vávra a Tibor Gyurcsík (mentorka Celeste Buckingham),
Peter Bažík (mentorka Sisa Sklovská),
Ricco&Claudia a The Joys (mentor Oto Klempíř)

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

26.05.2014 10:08 - otázka od Iva
Ahoj Peter,blahoželám, bol si aj môj favorit! Aké máš ďalšie hudobné plány? Plánuješ aj spoluprácu so Sisou Sklovskou?
Ahoj Ivka :) ďakujem veľmi pekne. Plány sú a nielen v oblasti hudby :) Keď budeš sledovať stránku môjho projektu www.pba.sk tak sa budeš dozvedať stále viac a viac :) Týmto sa chcem s vami všetkými rozlúčiť a poďakovať za váš čas a otázky, ale bohužiaľ nestihnem odpovedať na všetko. Čakajú ma ešte ďalšie povinnosti, tak teda ešte raz jedno OBROVSKÉ ĎAKUJEM každému z vás. Prajem vám krásny deň a čoskoro sa uvidíme, ale už nie v súťaži ;)
26.05.2014 10:04 - otázka od ja
si gay
keby som bol, nemal by som manželku a dcérku - logické. či?
26.05.2014 10:00 - otázka od Tomáš
Zdravím Peter. Keby Vám niekto povedal pred pár mesiacmi,že vyhráte X-Factor asi by ste ho označili za blázna však? :)Nemáte strach,že to naruší súkromie Vašej rodiny a Váš "obyčajný" život bude fuč? Hlavne nezabudnite makať na sebe,lebo tak rýchlo ako ste sa zviditelnili,môžete aj zhssnúť,viete ako to chodí pri týchto sútažiach určite sám s popularitou na dobu určitú :). Síce ste nebol môj favorit,ale držím Vám palce,snáď naložíte s výhrou rozumne :)
Pekný deň prajem. Ďakujem za veľmi inteligentný komentár. Vážim si to a určite na to budem myslieť. Nebojím sa straty súkromia, lebo aj novinári sa vám dostanú len tak hlboko pod kožu, ako hlboko ich pustíte :) S výhrou naložím čo najrozumnejšie - to môžem sľúbiť :)
26.05.2014 09:56 - otázka od alzbeta
Super! Vcera so Sisou, ste to riadne rozbalili, uzasna energia a Sisa tomu velmi pomohla. Blahozelam vam a prajem nam pekne pesnicky:-)
Ahoj Betka :) ďakujem aj za seba aj za Sisu ;) bude čo počúvať - sľubujem :)
26.05.2014 09:55 - otázka od Katarina
Gratulujem Peto bol si vyborny. Dokazes nam , ze toto nie je len sutaz rychlo kvasenych, ale budes pokracovat v kariere.?
Ahoj Katka - ďakujem a určite to dokážem. S časti som to už dokázal, ale budem v tom pokračovať. kukni www.pba.sk
26.05.2014 09:54 - otázka od Maja
Tvrdá drina priniesla ovocie.Srdečne gratulujem.Bol si úžasný. Zachovaj si pokoru a nech ťa šťaStie a úspechy sprevádzajú v Tvojom ďalšom živote.
ďakujem veľmi pekne :)
26.05.2014 09:54 - otázka od trebuliak
ta zaverecna performance so sisou..to bolo huste...same svetla, tanecnice....Dobra showka...taka profi..Co robi ten vozickar?..Cim sa zivi??.Das mu dake prasule? Ludia to ocakavaju..ci ani ne?...Na SVK sa zivit hudbou je asi tazke, tak na tvojom mieste by som nikomu nic nedal a radsej sa staral o seba.
Nazdar :) Poviem ti pravdu, že neviem, čo robí Ricco a Klaudia, ale podľa mňa sa nestratia a dvere majú otvorené kamkoľvek :)
26.05.2014 09:50 - otázka od Cool man
Ahoj Peťo.Gratulujem úprimne k výhre,bol si mojim favoritom od začiatku a veľmi ma potešilo,že si to dotiahol do úspešného konca: )Si skvelým muzikantom a určite Ťa čaká sľubná spevácka kariéra: )Prajem všetko len to NAJ : )PS : Bolo by možné nejakým spôsobom získať Tvoj autogram?
Ahoj Cool man :) dobrý nick :D ďakujem veľmi pekne. Samozrejme, že sa dá dostať k autogramu. Stačí kuknúť kontakty na www.pba.sk
26.05.2014 09:48 - otázka od Luki
Peťo, len zostaň sám sebou, nech Ťa neovládne sláva a svet showbisu,zostaň pri zemi... Gratulujem.
Ďakujem Luki :)
26.05.2014 09:47 - otázka od Anita
Ahoj. Sledujem tvoju manželku na MK a veľmi vám obom fandím. X faktor som pozerala pre teba... si veľmi nadaný, skromný, pekný a úžasný človek. Veľmi ti držím palce... a to podakovanie manželke... až sa slzičky tisli... Kam zoberieš rodinku na oddych po napätom období? papa
Ahoj Anita - pozdravím manželku. Ešte neviem ako a kde budeme oddychovať, ale určite budeme :)
26.05.2014 09:41 - otázka od Verčiatko Š
Peťooooo,nevšímaj si tých čo kritizujú oni iba závidia a nemajú nič iné na robote iba kritizovať :)) ja ti každopádne gratulujem :* a chcem sa ťa opýtať že aké máš plány po súťaži?
Ahoj Verčiatko :) Kritika nieje zlá, či dobrá podľa mňa. Kritika je konštruktívna a vie ťa posunúť ďalej. Všetko ostatné je rýpanie, ktoré neriešim, lebo väčšinou človek rýpe zo závisti. Tebe každopádne ďakujem :) no a teraz po Xfactore sa budem venovať svojej rodinke a rozdávaniu priestoru ďalším mladým talentom, čo nemajú vek na podobnú súťaž, či peniaze na to, aby sa presadili. Poznám veľké množstvo talentov, ktoré by nás všetkých vo finále s prehľadom schovali do vrecka - tak teda im chcem dať priestor, nech to urobia :) Na slovensku je takých talentov enormné množstvo a z hudby sa stal špinavý biznis. Chcem len trochu pomôcť tomu, aby bolo z hudby konečne umenie :)
26.05.2014 09:35 - otázka od Ivana
Budes spievat po slovensky ? (Dufam,ze ano) Ktoru nasu spevacku mas najradsej? Nech sa ti dari
Ahoj Ivana - neboj - budem spievať po slovensky ;) ako speváčku mám najradšej svoju dcérku :)
26.05.2014 09:33 - otázka od Simon SGL
Gratulujem, som rad ze si to vyhral a prajem vela dalsich uspechov tebe a rodine. Simon SGL.
Ďakujem Simon ;)
26.05.2014 09:32 - otázka od Marta B.
Blahoželám,Peťo nedaj sa vtiahnuť ....a ostaň sám sebou.Si zo Žiliny,či?
ďakujem :) som z Oravy, ale v Žiline som dlho býval :)
26.05.2014 09:31 - otázka od Jana
ahoj, Peter, na začiatku som neverila, že vyhráš, ale ku konci súťaže si bol naozaj výborný, gratulujem Ti.....
ďakujem :)
26.05.2014 09:31 - otázka od Misa
Ahoj Peter, od začiatku si bol môj favorti. Víťazstvo si zaslúžiš, bol si minimálne o triedu lepší ako ostatní. Držím palce a nech máš úspešnú kariéru. A ešte jedna vec, ostaň sám sebou.
Ahooj :) ďakujem veľmi pekne :) neboj - ostanem sám sebou - sľubujem :)
26.05.2014 09:30 - otázka od Lucy
Ahoj Peto, srdecne ti gratulujem, je skvele, ze si to vyhral. Od zaciatku som ti drzala palce. Si talentovany a skromny. Prajem ti vsetko dobre do buducnosti a nech mas stale usmev na perach. ahoj :-)
Ahoj Lucy :) srdečne ďakujem a prajem krásny deň, týždeň, mesiac.... celú budúcnosť ;)
26.05.2014 09:30 - otázka od dana
Dobry den, velmi ste sa mi pacil uz v prvej sutaznej sou aj spevom aj rodinnym zazemim z akeho pochadzate. Prajem Vam vela uspechov v speve (nech sa to teraz rozbehne :) a rovnako v rodinnom zivote.
ďakujem :)
26.05.2014 09:29 - otázka od Lenka
Ahoj. Nemam ziadnu otazku. Len Ti chcem srdecne zablahozelat k vitazstvu.Drzala som palce a fakt si si to zasluzil. Drzim palce aby sa Tvoja kariera rozbehla ako ostatnim vitazom X factorov vo svete. Pekny den.
Ďakujem ti veľmi pekne Lenka :) aj tebe krásny deň ;)
26.05.2014 09:28 - otázka od Mirka
Ahoj,podľa mňa išlo tentokrát o sympatie lebo žeby si pekne spieval tak to veruže povedať nemôžem.Mne sa tvoj spev fakt nepáčil a nerozumiem že prečo sa niektorý do súťaží zapájajú viackrát keď už raz niekde boli.Myslím si že priestor majú aj iný a nie stále tí istý.
Ahoj Mirka :) Už som túto tému otvoril, ale vysvetlím ju aj tebe - u športovcov nikomu nevadí, že skúšajú súťažiť každý rok v tej istej súťaži. Proste na sebe makajú a kým neuspejú, tak sa nevzdajú. A často to pokračuje ďalej - nestačí im jeden úspech, ale chcú ich čo najviac, aj keď je to stále tá istá súťaž. Prečo ti to vadí pri spevákoch? Ale môžeš byť spokojná - mne jeden úspech absolútne stačí a do súťaže som sa neprihlásil preto, aby som bral priestor iným talentom - práve naopak - potreboval som urobiť niečo, aby som ho mohol rozdávať :)
26.05.2014 09:24 - otázka od lussy
ahoj Peťo, pozdravujem zo Žiliny a gratulujem, naozaj si veľmi vyspievaný oproti tomu, ako to bolo v superstar :) takže právom zaslúžené víťazstvo...
Ďakujem Lussy :) vážim si to :)
26.05.2014 09:23 - otázka od Petr
Aký je to pocit vyhrať Xfactor?? :-D
Ahoj :) Najlepšie to budem vedieť opísať asi tak o 2 dni, lebo ešte si to stále neuvedomujem :) Ale momentálne pocity sú krásne a zároveň zmiešané. Som prajný človek a prial som to aj iným :) Ale teším sa z toho
26.05.2014 09:22 - otázka od Adriana
Ahoj Peto :) VELMI TI GRATULUJEM ! Naozaj si si to zasluzil ! Pacil si sa mi uz v superstar :D Obdivujem hranie na tolko h.nastrojoch . AKO SI VCERA OSLAVOVAL A O KOLKEJ SI ISIEL SPAT NAKOLKO O 9 UZ MUSIS ODPOVEDAT NA OTAZKY??? Dakujem za odpoved :P Adriana (drz sa ! mas krasnu rodinku )
Ahoj Adriana :) Ďakujem veľmi pekne :) No... moc som toho nepooslavoval. Asi o 1 sme odišli z Incheby a na párty som bol zhruba do 03:00. Potom ma doslova od únavy posteľ zhltla :) no a o 05:00 budíček, pretože som utekal do JOJky na "DOBRÉ RÁNO" o 06:00
26.05.2014 09:19 - otázka od Jana
ahoj, strasne moc ti gratulujem, si skvely, fakt velmi sa tesim, ze si to vyhral, drzim palceky, nech sa vam teraz s kikou a danielkou dari, uzijete si vyhru v zdravi a radosti. zasluzil si si vyhrat, po tolkych rokoch, co si na sebe makal - a je to fakt vidno.
Ďakujem Janka. Veľmi si to cením a vážim, ale podľa mňa si zaslúžil vyhrať každý, keďže každý na sebe tvrdo makal :) Teší ma však, že moju 8ročnú prácu je vidieť a počuť a môžem len ďakovať za každú jednu SMS
26.05.2014 09:15 - otázka od peta
Gratulujem! Preco si myslis, ze si vyhral X Factor a v SuperStar si neuspel?
Ďakujem veľmi pekne :) 8 rokov tvrdej práce, ale hlavný dôvod je asi ten, že ľudia za mňa hlasovali :)
26.05.2014 09:13 - otázka od VERONIKA
Ahoj Peter,je zaujímavé že tu si vyhral a v SuperStar si sa až tak ďaleko nedostal.Čím to asi tak bude?mali podľa mňa vyhrať tí dvaja ako ty.
Možno ťa to bude menej trápiť, keď sa zamyslíš nad tým, prečo naši futbalisti, či hokejisti stále skúšajú vyhrať rok, čo rok. Makajú na sebe a znova idú súťažiť. Im to však nikto nezazlieva - neviem, prečo pri hudobníkoch to ľudia vnímajú ináč... Ale ďakujem za otázku :)
26.05.2014 09:11 - otázka od nina
Ahoj, tak čo hovoríš na víťazstvo? Ako sa ti včera spievalo?
Ahoj Nina :) Bolo to tesné, ale som šťastný a vďačný :) spievalo sa super. Bola fantastická atmosféra v Inchebe, takže potom to ide samo :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu