Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Žiarlivostná scéna pred kamerami Jojky: Manželka dáva slovenskému spevákovi zabrať!

Manželka Petrovi Bažíkovi vyrobila pred kamerami žiarlivostnú scénu. Zobraziť galériu (8)
Manželka Petrovi Bažíkovi vyrobila pred kamerami žiarlivostnú scénu.

BRATISLAVA – Stráži si ho! Peter Bažík (29), víťaz prvého česko-slovenského X Factoru, sa včera podvečer premiérovo objavil v jojkárskej šou Sladký život. Spevák tak nechal divákov nahliadnuť do svojho súkromného života, do ktorého neodmysliteľne patrí jeho manželka Kristína (24) a malá dcérka Danielka. Ako na potvoru mu ale jeho zákonitá partnerka hneď v úvode vyrobila nemilú žiarlivostnú scénu.

Má strach, že ho zláka iná! Spevák Peter Bažík je známy napríklad z druhej série speváckej šou SuperStar. Až minuloročným víťazstvom v jojkárskom X Factore sa však zaradil medzi známe tváre, o ktoré je teraz väčší záujem. A to aj z radov fanúšičiek. To si zjavne uvedomuje aj jeho manželka Kristína, s ktorou sympatický Oravčan začiatkom týždňa oslávil druhé výročie svadby. 

Táto dvojica sa spolu s dcérou Danielkou začala v utorok objavovať aj v relácii Sladký život. A Kristína hneď svojmu mužovi priamo pred kamerami vyrobila nemilú žiarlivostnú scénu. Dôvodom bola poznámka o stretnutí s mladou študentkou, ktorú mal Peter v ten večer vyučovať hru na gitaru.

Tmavovláska v tom momente zbystrila pozornosť a zisťovala, o koho ide. „No dobre a prídeš dnes domov, keď ju doučíš?“ spýtala rýpavo Kristína. Na to jej Peter s úsmevom odvetil, že nevie. Navyše, fešanda Veronika nakoniec kvôli dlhým nechtom na gitare vôbec nehrala, ale zato si s Bažíkom urobila spoločnú fotku, ktorú okamžite zverejnili na sociálnej sieti.

To sa spevákovej manželke vôbec nepáčilo a po príchode domov mu to dala aj pocítiť. Príliš s ním nechcela komunikovať a reagovala na neho podráždene. „Si preč a potom takú fotku tam vycapíš,” vyčítala mu snímku s mladšou kráskou. „Takáto situácia u nás bežná nie je. Ale chápem moju manželku. Pri mojej práci sa okolo mňa točí veľa krásnych žien, tak taká prirodzená žiarlivosť je podľa mňa namieste. Keby som bol v jej koži, reagoval by som zrejme podobne. Vzťah je o dôvore,“ obhajoval svoju ženu Bažík.

Topky.sk zisťovali, či sa niekedy v ich domácnosti odohrala kvôli cudzím dievčatám aj drsnejšia hádka. „V každom partnerskom vzťahu nastane situácia, keď to chvíľami iskrí, ale nestalo sa nám, že by sme sa hádali alebo spolu nerozprávali týždeň,” tvrdil nám spevák. Snáď teda k takémuto incidentu nakoniec nedôjde priamo pred kamerami. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu