Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tri dni v zajatí a znásilnený mužom: Víťaz X Factoru Peter Bažík okúsil peklo!

Peter Bažík si v minulosti prešiel peklom. Zobraziť galériu (4)
Peter Bažík si v minulosti prešiel peklom.

BRATISLAVA - Bolestivé spomienky! Víťaza speváckej šou X Factor Petra Bažíka (28) pozná celé Slovensko ako skromného chlapca, ktorý nadovšetko miluje svoju manželku a maličkú dcérku. Úspechom v súťaži si splnil aj profesijný sen. A tak by sa mohlo zdať, že si žije rozprávkovým životom. Spevákova minulosť je však poznačená otrasným zážitkami. Na prahu dospelosti ho totiž neznámy muž surovo znásilnil a držal ho v zajatí celé tri dni.

Víťaz X Factoru Peter Bažík nespomína na obdobie svojho dospievania v najlepšom. Môže za to traumatizujúca skúsenosť, o ktorej sa zveril v rozhovore pre denník Plus jeden deň. Ako v ňom mladý otec prezradil, pred desiatimi rokmi sa stal obeťou surového znásilnenia.

Peter tvrdí, že doplatil na svoju dôverčivosť. Dal sa totiž zlákať na fotenie plavkových záberov, za ktoré mal zinkasovať zhruba dvadsaťtisíc slovenských korún. Keďže pochádza zo siedmich súrodencov, videl v tom možnosť pomôcť svojej rodine. O neznámom mužovi, ktorý sa vydával za fotografa, nemal žiadne pochybnosti.

Tie sa objavili až vo chvíli, keď prekročili prah fotografovho príbytku. „Ten byt bol veľmi tmavý a na všetkých oknách boli mreže,” zaspomínal si na miesto svojho utrpenia Peter, ktorého neznámy muž donútil k tomu, aby sa išiel prezliecť do plaviek. „Ako som sa prezliekal v kúpeľni, tak došiel za mnou, zbil ma a znásilnil. Tam sa to celé začalo a ja si z toho veľa nepamätám, pretože to bol pre mňa obrovský šok,” dodal v rozhovore pre spomínaný denník Bažík.

Nočná mora sa pre mladíka skončila až po troch dňoch. „Držal ma tam s tým, že pokiaľ mu nenafotím akty, tak domov nepôjdem,” prezradil spevák. „Keď som opúšťal jeho byt, tak sa mi vyhrážal, že ak niečo poviem, tak bude zle,” dodal Bažík, ktorý na traumatizujúce spomienky nedokáže zabudnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu