Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hororové VIDEO: Matka hodila svoju dcéru (3) do medvedieho výbehu v zoo!

Žena sotila svoju dcéru do výbehu s medveďom
Žena sotila svoju dcéru do výbehu s medveďom (Zdroj: repro foto YouTube/white)

TAŠKENT - Trojročné dievča, ktoré jeho matka hodila do medvedieho výbehu v zoologickej záhrade v Taškente, je mimo ohrozenia života. Dieťa utrpelo odreniny a modriny v dôsledku pádu z výšky, ale šelmy ju nezranili, uviedla agentúra TASS s odvolaním sa na uzbeckú televíziu. Momentálne je v starostlivosti zdravotníkov.

Domová kamera zachytila brutálny boj muža s medveďom: Pri pozeraní VIDEA budete mať zimomriavky

Z vypočúvania matky vyplynulo, že sa ocitla v hlbokej depresii, keď ju aj s dvoma malými deťmi opustil muž a odišiel do Ruska. Tridsaťjedenročná zamestnankyňa jednej z taškentských vysokých škôl je stíhaná za pokus o úkladnú vraždu bezmocnej osoby, spáchaný za priťažujúcich okolností.

Žena minulý piatok na poludnie miestneho času (8:00 SEČ) pred zrakmi prizerajúcich hodila svoju dcéru z takmer päťmetrovej výšky do medvedieho výbehu. Medveď zvaný Zuzu zostúpil k dievčaťu, oňuchal ho a odišiel. Ošetrovatelia potom odlákali medveďa, aby mohli dievčatko preniesť na ošetrovňu, kde sa nezistili vážnejšie zranenia. To, že sa šelma správala tak pokojne, zoo vysvetlila správnym a citlivým zaobchádzaním so zvieraťom v zajatí.

Viac o téme: ZooMedveďTaškent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu