Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VIDEO Hrôzostrašná smrť na turnikete: Mladík (†28) chcel cestovať načierno, doplatil na to životom

(Zdroj: Facebook/Neilsjuicynewss )

NEW YORK - Tak toto je situácia ako z hororu. Ani by ste nepovedali, že smrť číha na nás na každom rohu, no v tomto prípade to tak naozaj bolo. Pritom išlo o zariadenie, ktoré veľakrát v živote použili asi všetci. Stačilo však prechádzať ako normálni ľudia a v prvom rade si kúpiť lístok.

Dvadsaťosemročný Christopher De La Cruz z New Yorku mal pred sebou celý život. Tento svet však opustil minulú nedeľu krátko pred siedmou hodinou ráno. Najhoršie na tom je, že išlo o úplne bežnú situáciu, no do problémov sa dostal vinou vlastnej frajeriny. 

Svadobná párty v lese sa zmenila na tragédiu: Zmrzačená nevesta a jej brat...mŕtvy!

Na internete koluje video, ktoré mladíka zachytáva v podzemí metra v Queense. Z nejakého dôvodu si nekúpil lístok a pokúšal sa turniket preskočiť a ísť na čierno, píše New York Post.  Po jednom z pokusov sa zasekol v zariadení. Podarilo sa mu vyslobodiť, no chvíľu bol omráčený. Na kamere je vidno, že nevie udržať rovnováhu. 

Cruz teda prešiel na kraj, no tam to vyzeralo podobne. Prekážku preto preskočil s rozbehom, no spadol tvárou na zem a celé telo okrem hlavy sa ešte prevrátilo. Ostal bezvládne ležať. Na miesto bola privolaná polícia aj záchranári, ktorí potvrdili to najhoršie; Christopher spadol na hlavu a zlomil si väzy. A pritom naozaj stačilo tak málo - kúpiť si lístok. 

Viac o téme: TragédiaTurniket
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu