Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováka v Taliansku zadržali s dvoma fľašami drog! Pred sudcom sa rozplakal

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

MILÁNO - Tridsaťpäťročného Slováka zadržala v utorok finančná polícia v Taliansku. Slovák žijúci v Anglicku mal pri sebe dve fľaśe tekutého kokaínu.

archívne video

Muž (30) na pervitínovom tripe ukázal, čo dokážu drogy: Vyvádzal ako šialený (Zdroj: Mestská polícia Pardubice)

Slovák, ktorý žije v Anglicku, pobudne nejaký čas v talianskej väznici. Na letisku ho totiž finančná polícia chytila s dvoma fľašami tekutého kokaínu v batožine. Informuje o tom taliansky portál prealpina.it. Tridsaťpäťročný Slovák, ktorý žije v Anglicku, cestoval do Talianka. Dostal sa však len po letisko, keďže policajné psy hneď vycítili, že s jeho batožinou nie je všetko v poriadku. 

Na Slovensku stúpa užívanie novej drogy: Toto sú riziká a abstinenčné prejavy

Slováka postavili pred sudcu Stefana Colomba, pred ktorým sa rozplakal. Vraj nevedel, čo fľaše obsahujú. "Žijem v Anglicku so svojím priateľom, ktorého som stretol v Ligúrii, kam často chodíme. A tiež sme mali ís't aj na dovolenku do Mexika. Juan Carlos ma požiadal o láskavosť, či by som nepriniesol fľaše do Talianska a ja som to prijal. Nevedel som, že ide o drogy, vôbec mi to nenapadlo," hovoril pred sudcom. 

Je známe, že obchodníci s drogami často využívajú práve nevedomých ľudí na vývoz drog. Keďže Slovák nemá v Taliansku byt, kde by mohol ostať v domácom väzení, na verdikt si počká vo väzbe. Obsah fliaš ešte čaká analýza. 

 

Viac o téme: DrogyKokaínSlovákMiláno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu