Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Muž (29) v Prahe na seba sám zavolal policajtov: Chcel od nich, aby ho zastrelili!

Polícia použila slzný sprej.
Polícia použila slzný sprej. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Život píše občas kuriózne a zároveň smutné príbehy. Minulý štvrtok v noci ktosi zavolal na tiesňovú linku a uviedol, že po jednej z pražských ulíc sa pohybuje muž s nožom v ruke. Nakoniec sa ukázalo, že anonym privolal policajtov sám na seba a chcel od nich, aby ho zastrelili.

VIDEO Kuriér v Prahe priniesol novú práčku: Útok mačetou! Takúto šialenú dohru naozaj nečakal

Po oznámení okamžite na uvedené miesto vyrazili policajti, ktorí podozrivého v čiernej mikine s kapucňou našli na parkovisku.

Muž v Prahe na seba sám zavolal policajtov: Chcel od nich, aby ho zastrelili! (Zdroj: Polícia ČR)

"Muž skutočne proti hliadke išiel v ruke s nožom, nereagoval na ich výzvy a snažil sa ich vyprovokovať. Policajti muža niekoľkokrát vyzvali, aby zahodil nôž, na čo nereagoval, preto použili slzný sprej. Následne ho za použitia donucovacích prostriedkov spacifikovali a obmedzili na osobnej slobode," informovala pražská policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová.

Podozrivý sa priznal, že na linku 158 volal on sám, pretože chcel takýmto spôsobom vyprovokovať policajtov, aby ho zastrelili. "Vzhľadom na tieto skutočnosti zavolali kolegovia dvadsaťdeväťročnému mužovi na miesto záchranku, ktorá ho previezla do psychiatrickej liečebne. V súčasnej chvíli je prípad stále v šetrení polície," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: NôžSamovraždaPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu