Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Muž sa v obchode vykašľal na opatrenia: Útok na predavačku, chcela od neho respirátor!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages.com)

PRAHA - Situácia okolo pandémie sa už začína vážne zvrhávať a podpisuje sa aj na základných, psychických aspektoch ľudského správania a očividne sa nájdu aj takí, ktorí poklesnú až hlboko za hranicu a uchyľujú sa k fyzickému násiliu. Výnimkou nie je ani posledný vážny prípad z Prahy, kde došlo v jednej z cukrární k vážnemu incidentu a prehovorila päsť.

archívne video

Očkovanie proti koronavírusu vakcínou Pfizer na Luníku IX v Košiciach (Zdroj: TASR/Milan Kapusta)

Debata o respirátore skončila veľmi zle

Všetko popisuje tamojšia mestská polícia, ktorá prípad zdokumentovala na sociálnej sieti. Išlo o napadnutie v cukrárni. "Nedali mu chlieb a požadovali od neho nasadený respirátor. Tak predavačku udrel päsťou do tváre," popisuje veľmi smutný prípad česká polícia. 

KORONAVÍRUS Muž sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP Photo/Petr David Josek)

Hliadku musela zastaviť náhodná žena

Všetko sa malo začať na ulici V Horkách kde istá žena zastavila hliadku mávaním a volaním. "Tá cez výlohu videla úplne všetko, a to aj to, ako predavačku cukrárne napadol muž v čiernej bunde. Strážnikom popísala jeho podobizeň s tým, že práve stojí pri neďalekej predajni," popisujú príslušníci.

"Hliadka ihneď vyrazila na uvedené miesto, kde muža zastavila a vyzvala k zotrvaniu na mieste. Jeden zo strážnikov s nim zostal pri služobnom aute, druhý bežal do cukrárne. Následne spolu s oznamovateľkou poskytli napadnutej žene prvú pomoc," pokračuje polícia.

Povedal im všetko, teraz nastúpi vyšetrovanie

Podľa všetkého bola veľmi rozrušená, sťažovala sa na bolesť hlavy a na tvári mala modrinu po údere päsťou. "Pred príchodom Polície ČR 56-ročný muž strážnikom prezradil dôvod útoku – nedostal vraj chlieb a obsluha od neho chcela, aby si nasadil respirátor. Ženu odviezli do opatery záchranárov, útočníka teraz vyšetruje štátna polícia," uzavreli.

KORONAVÍRUS Muž sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-Policie ČR)

Viac o téme: ČeskoBitkaRúškoCukráreňMestká polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu