Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčaťu (†11) sa podarilo dostať z horiaceho domu: Potom prišla nečakaná tragédia!

Rilee zomrela na otravu dymom. Zobraziť galériu (3)
Rilee zomrela na otravu dymom. (Zdroj: GoFundMe)

SARASOTA - Jedenásťročné dievča žilo so svojou matkou a dvoma šteniatkami pitbullov na parkovisku prívesov vo floridskej Sarasote. Keď sa v stredu večer domov rodiny náhle rozhorel, Rilee sa najskôr zachránila vonku pred ohňom, ale potom si to rýchlo rozmyslela a utekala späť priamo do ohňa, aby zachránila svoje sedemmesačné šteniatka Lunu a Dobbyho. Rilee však za svoje hrdinstvo zaplatila svojím životom. Zomiera na otravu dymom.

"Milovala tých psov. Vedeli ísť poriadne na nervy, sedemmesačné šteniatka pitbullov sú hyperaktívne, ale pre Rilee to boli jej deti,“ uviedla teta Laura Aldenová pre miestny spravodajský kanál WFLA.

Hororový útok na záhrade: VIDEO Rodinný pes dohrýzol na smrť malé dievčatko (†4)

Ani susedia nedokázali zabrániť Rilee Beislerovej v tom, aby utekala späť do plameňov. „Snažili sa ju zastaviť, ale Rilee bola ten typ dieťaťa, ktoré si robilo, čo chcelo, keď niečo naozaj chcelo. Tvrdohlavá tínedžerka," povedala Aldenová.

Nie je známe, či Dobby a Luna požiar prežili. Na webovej stránke GoFundMe bola vyhlásená výzva na poskytnutie darov pre Rileeinu matku Megan. Doteraz sa tam vyzbieralo vyše 18 000 dolárov.

 

Viac o téme: PožiarZáchranaDievčaSmrťŠteniatka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu