Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Taylor (†29) sa tešila na oslavu narodenín: Neuveriteľná smrť! Rodina tomu stále nedokáže uveriť

Tyalor Kahleová mala celý život pred sebou. Zobraziť galériu (2)
Tyalor Kahleová mala celý život pred sebou. (Zdroj: Facebook/ Laurel McFarlane)

SAN DIEGO - Ťažko môže dôjsť k nezmyselnejšiemu, tragickejšiemu úmrtiu ako u Taylor Kahleovej. Z toho, čo sa cez víkend stalo s mladou ženou zo San Diega (štát Kalifornia), sú rodina a priatelia ohromení. Pretože niekto iný chcel zomrieť, spôsobil aj jej smrť

Ako informujú americké médiá, strašná nehoda sa stala veľmi krátko pred jej 30. narodeninami. Kahleová práve opustila pizzeriu a išla so svojím priateľom po ulici. Video ukazuje, ako obaja prechádzali cez ulicu - zjavne len pár okamihov pred nehodou.

FOTO Zomrela kráska (†20) z Miss Universe: Otáčali sa za ňou všetci muži, vážna príčina smrti

V rovnakom čase, o niekoľko poschodí vyššie, sa muž rozhodol ukončiť svoj život a skočil z parkovacej garáže. A potom došlo k neuveriteľnej tragédii. Samovrah padol priamo na Taylor Kahleovú, ktorá išla so svojím spoločníkom okolo. Podľa polície bola Kahleová okamžite mŕtva. Muž bol prevezený do nemocnice, kde na následky zranení zomrel.

Taylor (†29) sa tešila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Laurel McFarlane)

Taylor plánovala narodeninový víkend s priateľmi

Z jednej sekundy na druhú samovrah, ktorého polícia verejne neidentifikovala, zmaril očakávanie narodeninového víkendu s jej priateľmi. A nielenže zabil Taylor, ale navždy zničil aj životy jej rodiny a priateľov.

Ako uviedla televízna stanica NBC, mladá manažérka podujatí naplánovala výlet do Temeculy (hodinu severne od San Diega), aby sa pri príležitosti svojich okrúhlych narodenín zúčastnila ochutnávky vín. Ju a jej priateľov mal do vinárstva odviezť jej otec.

Úrady varujú po smrti dieťaťa: VIDEO len pre silné žalúdky! Pozor na tento výrobok

Aj spoločnosť zaoberajúca sa organizovaním podujatí, kde Taylor deväť rokov pracovala, smúti. Jej šéf a zamestnanci sa s ňou na Instagrame rozlúčili emotívnym vyhlásením:

"V hlbokom zármutku musíme oznámiť smrť drahej kolegyne, dcéry a priateľky. Taylor Kahleová nám bude všetkým veľmi chýbať. Ako darkyňa orgánov zachránila niekoľko životov a mnohým pomohla - tak, ako to vo svojom živote vždy robila. Oslávime jej život a nájdeme spôsob, ako si uctiť jej pamiatku.“

Šéf spoločnosti Laurel McFarlane napísal v osobnom liste zamestnancom: „Neviem, ako napísať túto vetu a opakovane som ju mazal. Moje srdce je plné smútku, pretože vám musím povedať, že Taylor bola v nedeľu pri tragickej nehode vytrhnutá zo života. Chystala sa osláviť tridsiatku a všetko mala naplánované podľa želania hostí. Z celého srdca bola manažérkou podujatí.“

Viac o téme: SamovrahSmrťNarodeniny Taylor Kahle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu