Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Dôchodca (†70) chcel kosiť trávnik: Krik a agónia! Agresívne včely ho dobodali na smrť

Hasiči postriekali strom, v ktorom hniezdili včely, hasiacou penou.
Hasiči postriekali strom, v ktorom hniezdili včely, hasiacou penou. (Zdroj: Facebook/@breckfire1921)

BECKENRIDGE - Na staršieho muža z USA z ničoho nič zaútočil agresívny roj včiel. Hmyz na neho stále útočil, záchranári mu už nedokázali pomôcť. Na mieste incidentu zomrel.

V malom mestečku Breckenridge v americkom štáte Texas napadol 70-ročného muža rozzúrený roj včiel. Muž zomrel na zástavu srdca, informuje spravodajská televízia Fox News.

Mladík (†15) sa chcel ochladiť: VIDEO Záhadná smrť v mrazničke starej mamy

Postihnutý podľa správy vyplašil včely hlukom svojej kosačky. Hasičský zbor v Breckenridge k tomu zverejnil príspevok prostredníctvom Facebooku.

 

Breckenridge Fire Department was dispatched to a Bee attack this afternoon on Water District road 214. Stephens County...

Uverejnil používateľ Breckenridge Fire Department Pondelok 26. apríla 2021

Včely usmrtili hasiacou penou

Nehoda sa stala v pondelok. Sedemdesiatročného Thomasa Hicksa pokryli včely. „Nevideli ste ani jeho chrbát ani hlavu,“ povedala jeho manželka Zoni. Vraj si všimla, ako jej manžel kričí v záhrade.

Záchranári, ktorí boli okamžite privolaní, už mužovi nemohli pomôcť. Zoni Hicksová bola tiež niekoľkokrát bodnutá, a preto sa podrobila liečbe. Kvôli svojej bezpečnosti dostala ochranný odev, aby mohla opustiť dom.

Medzitým požiadali hasiči v susedstve o ticho, aby včely opäť nevyplašili. Potom strom, v ktorom včely hniezdili, nastriekali penou. Hovorí sa, že včelár potom odstránil početné plásty. Hmyz počas operácie zahynul.

Viac o téme: MužSmrťVčelyútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu