Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ako je možné takto zdrhnúť? VIDEO Ďalší muž uložil do vozíka drahý tovar a... veď sa pozrite!

Odišiel, akoby sa nechumelilo. Zobraziť galériu (3)
Odišiel, akoby sa nechumelilo. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Len dávno pražská polícia zverejnila správu, že pátra po mužovi, ktorý ešte vo februári prešiel aj s plným nákupným vozíkom cez východ bez platenia, a už je tu nový podobný prípad. A opäť v Prahe! Tentokrát sa iný muž zameral na lego v nákupnom centre a rovnako si s ním vo vozíku odkráčal bez toho, aby sa zastavil pri pokladni.

Muž si naložil plný vozík tovaru za stovky eur: VIDEO Ako to, že takto zdúchol bez platenia?

"V stredu 17. marca, krátko pred osemnástou hodinou, prišiel muž do nákupného centra a v sektore, kde sa predávajú hračky, si do svojho nákupného košíka naložil sedem škatúľ so stavebnicou. Ďalej sa mu podarilo odcudziť i holiaci strojček. Akonáhle mal "naložené", bez akýchkoľvek zábran odišiel hlavným vchodom z predajne. Celú jeho akciu zaznamenal kamerový systém v predajni," informovala v stredu hovorkyňa pražskej polície Hana Křížová.

Ďalší chlap vypiekol s obchodom: Nabral do vozíka lego za stovky eur a takto zdrhol bez platenia! (Zdroj: Polícia ČR)

Muž bol vysoký asi 180 cm s krátko strihanými vlasmi a tmavšou pleťou. V čase krádeže mal na sebe čiernu zimnú bundu, tmavosivú košeľu, tmavomodré džínsy a bielu športovú obuv. Podarilo sa mu odcudziť tovar v hodnote 15-tisíc českých korún (cca 580 eur).

Ako je možné takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Verejnosť sa v prípade informácií o hľadanom môže obrátiť na tiesňovú linku 158 alebo na ktorékoľvek policajné oddelenie. "Za trestný čin krádeže hrozí páchateľovi v prípade dolapenia a odsúdenia až dvojročný trest odňatia slobody," dodala policajná hovorkyňa.

Ako je možné takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Prípad z februára

Podobným spôsobom "nakupoval" aj muž v stredu 10. februára v obchodnom centre na Námestí osloboditeľov v Prahe 5. Tento sa tiež správal v predajni ako bežný zákazník, jazdil medzi regálmi a vybranú elektroniku, potraviny a drogériu ukladal usporiadane do nákupného vozíka, s ktorým potom vyšiel z predajne bez platenia. Spôsobil škodu taktiež v hodnote približne 15-tisíc českých korún.

Muž si naložil plný vozík tovaru za stovky eur: Mohlo sa mu podariť takto odísť bez platenia? (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: ZlodejVozíkPrahaNákupPolícia Obchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu