Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chlapec (12) vykĺzol z domu za kamarátom: Hororová noc! Znásilnenie v aute, len zázrakom prežil

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MIAMI - Dvanásťročný rodák z amerického štátu Florida chcel v sobotu večer len vykĺznuť zo svojej izby a navštíviť priateľa. To, čo však následne zažil, nenechalo ľahostajných ani tých najtvrdších policajtov. Ten mladík sa dostal do pazúrov sexuálneho delikventa. Ten tínedžera prepadol, strelil mu do tváre a nechal ho len ležať na ulici. Obeť prežila ťažko zranená. Podozrivý človek je teraz vo väzbe.

K zverstvu došlo v sobotu večer v meste Brownsville na predmestí Miami. Podľa amerických médií bol mladý chlapec už na ceste domov, keď páchateľova pasca zaklapla. Postihnutý bol vtiahnutý do auta zločinca a o jeden blok ďalej znásilnený a postrelený. O niečo neskôr sledovacie kamery v obchode natáčali, ako sa chlapec zaliaty krvou vliekol do obchodu a tam sa zrútil. Očitý svedok zavolal pomoc.

Chlapec (12) vykĺzol z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Miami-Dade Police Department)

Podozrivý hovoril o pokuse o lúpež dvanásťročného dieťaťa

Stopy DNA na obeti viedli vyšetrovateľov k 43-ročnému Aliexovi Santiestebanovi. Na súde sa musí zodpovedať za sexuálne napadnutie, únos a pokus o vraždu. Santiesteban čin popiera. Naopak tvrdí, podľa online vydania „Miami Herald“, že ho ten chlapec chcel okradnúť. Vyšetrovatelia na tlačovej konferencii hovorili o „tvári zla“, keď pred kamerami držali portrét podozrivého.

Podľa polície chlapec prežil iba zázrakom. Stále leží v nemocnici. Údajne jeho zotavenie chvíľu potrvá.

Viac o téme: ChlapecStreľbaZranenieZnásilnenieBrownsville
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu