Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rodičia nechali deti (†2,† 2, †8) s babkou a išli sa prejsť: VIDEO Po návrate ich čakalo krvavé peklo

Sergej zavraždil ženu a jej tri vnúčatá.
Sergej zavraždil ženu a jej tri vnúčatá. (Zdroj: YouTube/News Bar/Следственный комитет РФ)

MOSKVA - Taťjana Krutovová (†45) sa starala o svojich vnukov, osemročnú Veroniku a dvojčatá Dmitrija (†2) a Michaila (†2), zatiaľ čo sa ich rodičia vybrali na prechádzku neďaleko ruskej metropoly. Ale zatiaľ čo mama Irina Klepininová (†28) a jej manžel boli preč, deti a ich stará mama prišli o život počas vražedného besnenia v bytovke v meste Likino-Duljovo.

Ohavný výjav v Kyjeve: VIDEO Brutálna vražda policajtky (†37), na ulici ležala dobodaná 40 ranami

Vyšetrovací výbor Ruskej federácie (Sledkom) o incidente informoval v nedeľu večer. V správe uviedol, že na mieste činu pracuje skúsená vyšetrovacia a forenzná skupina.

Podľa ruských médií sa po návrate z prechádzky Irina s manželom nevedeli dostať do jedného z bytov v 9. poschodovom činžiaku na ulici Stepana Morozkina. Dvere boli zamknuté a stará mama nedvíhala telefón, preto privolali políciu. Po otvorení dverí bola rodina konfrontovaná s krvipreliatím. Pri masakre boli podľa polície použité dva nože.

Babku Taťjanu našli ležať na pohovke s niekoľkými bodnými ranami, ako telom zvierala svojich malých vnukov a snažila sa ich chrániť pred masakrom, no nepodarilo sa jej to. Malú Veroniku našli mŕtvu krčiť sa za pohovkou. Všetky štyri obete utrpeli najmenej desať bodných rán.

Podozrivým z vraždy je synovec starej mamy Sergej Morozov (32), ktorého našli na mieste činu a policajti ho predviedli na výsluch. Podľa televízie REN Morozovovi diagnostikovali duševnú poruchu. Kanál Life Shot napísal, že muž je mentálne zaostalý.

Sledkom na svojej stránke zverejnil aj videozáznam z vyšetrovania. Je na ňom vidno kriminalistov pri práci.

Pár má aj ďalšie dieťa, šesťročnú Oľgu, ktorá nebola prítomná v byte v čase, keď došlo k vražde. Veronika bola Irinina dcéra z predchádzajúceho manželstva.

Viac o téme: VraždaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu