Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hororový objav v dome: VIDEO Šesť mŕtvych členov rodiny a odkaz, z ktorého mrazí

Zo smrti rodiny je ich okolie zhrozené a šokované. Zobraziť galériu (3)
Zo smrti rodiny je ich okolie zhrozené a šokované. (Zdroj: YouTube/CBSDFW)

ALLEN - V pondelok v skorých ranných hodinách objavila polícia v jednom z domov v americkom meste Allen, štát Texas, šesť mŕtvych tiel. Išlo o členov jednej rodiny. Dráma bola výsledkom viacnásobnej vraždy a následnej samovraždy.

VEĽKÉ PÁTRANIE po Slovákovi Oliverovi (28) s komplickou: Vražda v Kanade, útek do východnej Európy!

Seržant Jon Felty z policajného oddelenia v Allene podľa portálu nbcdfw.com v pondelok popoludní uviedol, že polícia bola požiadaná, aby vykonala kontrolu v dome mladíka so samovražednými sklonmi. O jednej hodine ráno však už našla iba telá šiestich osôb, ktoré sa nedalo zachrániť. Polícia ich identifikovala ako 54-ročného otca Towhidula Islama, 56-ročnú matku Iren Islamovú, 77-ročnú babičku Altafunu Nessaovú, 21-ročného Tanvira Towhida a 19-ročné dvojčatá Farbin Towhidovú a jej brata Farhana.

Hororový objav v dome:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Jason Janik/The Dallas Morning News via AP)

Felty uviedol, že obaja bratia zjavne uzavreli samovražedný pakt s cieľom ukončiť svoj život a vziať so sebou svoju rodinu. Vypovedá o tom siahodlhý list zverejnený na jednej zo stránok chlapcov na sociálnej sieti, ktorý podrobne popisuje, čo sa stalo a ako chlapci dospeli k svojmu rozhodnutiu. V liste sa píše, že obaja trpia depresiami a dúfajú, že ušetria svojej rodine zármutok nad ich samovraždami tým, že ich najprv zastrelia a potom sa zabijú.

Komunita je z tragédie v šoku

"Bývam v Allene 21 rokov, ale za ten čas, čo som tu, sme nikdy nemali takýto incident," uviedol seržant Felty. „Je to tragédia, ktorú si neviete ani predstaviť. Úprimnú sústrasť vyjadrujeme členom rodiny a priateľom a je nám veľmi ľúto, že k tejto udalosti došlo," dodal.

Polícia sa na základe dôkazov v dome domnieva, že k smrti mohlo dôjsť v sobotu večer. Vyšetrovanie stále pokračuje. Nikto zo susedov nehlásil, že by niečo počul a nie sú správy o žiadnej streľbe v oblasti.

Seržant Felty informoval, že rodina emigrovala z Bangladéša a v severnom Texase nemá známych príbuzných. Polícia lokalizovala niektorých členov rodiny na Floride. Susedia a priatelia sú z tragédie v šoku. Podľa nich nič nenasvedčovalo, že by k takejto tragédii v rodine mohlo dôjsť.

Polícia nepotvrdila ďalšie podrobnosti nájdené v liste, ani to, koľko zbraní bolo použitých pri streľbe. Neskôr ale uviedla, že 21-ročný mladík si nedávno mohol legálne kúpiť zbraň. Texaská univerzita informovala, že Farhan Towhid v januári odišiel zo školy.

Viac o téme: VraždaSamovraždaTexasAllen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu