Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Horor v dovolenkovom raji: Muž prišiel domov z práce a naskytol sa mu strašidelný pohľad

Isabell Elena Răducanuová Zobraziť galériu (2)
Isabell Elena Răducanuová (Zdroj: FB/Isabell Elena Răducanu)

COSTA BLANCA - Isabell Elena Răducanuová (†36), pôvodom z Rumunska, bola nájdená v utorok popoludní mŕtva vo svojom apartmáne pri španielskom letovisku Costa Blanca. Bezvládne telo objavil jej partner po tom, čo sa vrátil domov z práce. Mladá žena bola v šiestom mesiaci tehotenstva.

Desivý zločin, ktorý nemá obdoby: Mŕtve dievčatko (†2) našli na skládke, ohavný dôvod vraždy

Bezhlavé telo našiel v byte v Xative španielsky partner zavraždenej ženy Juan Vicente (32). Domov sa vrátil z práce v utorok približne okolo 16-tej hodiny popoludní a na posteli zbadal ležať svoju priateľku nahú a s veľkým nožom zabodnutým zo strany do jej krku.

Horor v dovolenkovom raji:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Isabell Elena Răducanu)

Vicente potvrdil, že Răducanuová sa živila ako prostitútka. V čase smrti bola tehotná už šesť mesiacov a čakala s ním dieťa. Podľa El País mala žena aj osemročnú dcérku. Prípad vyšetruje policajné riaditeľstvo vo Valencii, no zatiaľ nikoho nezatkli.

Len nedávno došlo blízko Valencie k vražde a následnej samovražde. Beatriz Arroyová (†29) sa snažila po siedmich rokoch začať nový život bez svojho partnera. Už sa v minulosti niekoľkokrát rozišli, ale podľa portálu elespanol.com ju Vionel Parfene (49) vždy presvedčil, aby sa k nemu vrátila. Keď v nedeľu večer v spoločnom dome v Port Saplaya povedala, že je definitívny koniec, dobodal ju a na druhý deň vyskočil z balkóna.

Viac o téme: VraždaŠpanielskoIsabell Elena RăducanuCosta Blanca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu