Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zákazník (†70) v Česku si trúfol na sex s mladou prostitútkou: Erotické hry sa skončili tragédiou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DOMAŽLICE - Kuriózny prípad s nešťastným koncom sa odohral v utorok večer v nočnom klube v obci Česká Kubice u našich západných susedov. Sedemdesiatročný cudzinec tam totiž skolaboval a zomrel pri sexuálnych hrách s podstatne mladšou prostitútkou.

Horor v dovolenkovom raji: Muž prišiel domov z práce a naskytol sa mu strašidelný pohľad

"Dňa 18. júna 2019 vo večerných hodinách prijali policajti na tiesňovej linke 158 od zdravotníkov rýchlej záchrannej služby oznámenie, na základe ktorého kriminalisti Služby kriminálnej polície a vyšetrovania Domažlice začali úkony trestného konania," informovala na českej policajnej stránke plzeňská hovorkyňa Dagmar Brožová.

Ako uviedla, polícia preveruje úmrtie sedemdesiatročného cudzinca, ktorý v ten istý deň prišiel do nočného klubu v obci Česká Kubice časť Dolná Folmava (pri hraniciach s Nemeckom) a o 17-tej hodine na izbe pri sexuálnych hrách s dvadsaťosemročnou prostitútkou skolaboval a zomrel.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock.com)

"Kriminalisti na mieste nezistili žiadne stopy svedčiace o tom, že by na smrti vyššie menovaného mala účasť druhá osoba. Nariadili pitvu zosnulého, ktorá by mala objasniť faktickú príčinu smrti," dodala Brožová.

Viac o téme: SexProstitútka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu