Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Laura (34) priviezla partnerovi do Egypta lieky od bolesti: V okamihu sa jej život zmenil na peklo

Omar a Laura Zobraziť galériu (4)
Omar a Laura (Zdroj: FB)

KÁHIRA - Britka Laura Plummerová, odsúdená v Egypte za držanie drog na trojročné väzenie, bola prepustená na prezidentskú milosť. S odvolaním sa na egyptské bezpečnostné zdroje o tom v pondelok informovala agentúra AFP. Tridsaťštyriročná Britka si odpykala 13 mesiacov svojho trestu.

Mladík sa v dovolenkovom rezorte nechtiac dotkol ženy na šmykľavke: Šokujúci koniec príbehu

Pri jej prílete do Hurgady v októbri 2017 u nej polícia našla 300 tabliet opioidného analgetika tramadolu. Žena tvrdila, že tablety priviezla svojmu egyptskému partnerovi Omarovi Caboovi, aby ich použil na liečbu bolestí chrbta. Že je táto látka v Egypte nelegálna, vraj nevedela. Odsúdili ju v decembri 2017.

Omar Caboo
Zobraziť galériu (4)
Omar Caboo  (Zdroj: FB)

Plummerová pracovala ako predavačka v Hulle, egyptského partnera spoznala pri pobyte v Šarm aš-Šajchu, kde muž pracoval ako strážca. V roku 2014 uzavreli kontrakt uznávaný v Egypte ako manželská zmluva. Plummerová za ním odvtedy pravidelne jazdila.

Podľa egyptského zdroja bola procedúra spojená s vykonaním milosti ukončená v nedeľu. Prezident Abdal Fattah Sisi udelil milosti 25. januára pri príležitosti výročia revolúcie z roku 2011. Na slobodu pustil vyše 6900 väzňov.

Laura (34) priviezla partnerovi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Plummerová bola odovzdaná do policajnej väzby v Hurgade, odkiaľ odletí s matkou a sestrou domov. Podľa portálu The Sun uviedla, že nemá možnosť rozlúčiť sa so svojím partnerom. Údajne jej však nič nebráni vrátiť sa späť do krajiny a vidieť sa s ním.

Laura (34) priviezla partnerovi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Som šťastná, že som sa konečne dostala z väzenia a vraciam sa domov. Chcem sa iba dostať domov, dať si dlhý kúpeľ a spať vo vlastnej posteli. Pre mňa a moju rodinu to bolo strašné utrpenie a pomyslenie na to, že sa to konečne končí, je ohromujúce," povedala včera večer pred návratom do Británie.

Viac o téme: Laura Plummerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu