Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženu (22) sexuálne obťažovali dvaja brata: VIDEO Polícia ju ignorovala, skončila hrozne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DILLÍ - Dvadsaťdvaročné dievča zo severoindického štátu Uttarpradéš je v kritickom stave po tom, čo ho zapálili dvaja muži, ktorí ho niekoľko dní predtým podľa všetkého sexuálne obťažovali. Útok s horľavinou sa odohral v sobotu, keď išla obeť na policajnú stanicu ohlásiť predchádzajúce sexuálne napadnutie. O prípade informovala britská spravodajská stanica BBC.

Ďalšie znásilnenie v Nemecku: Dvaja Afganci (21, 18) mali na záchodoch zneužiť iba 15-ročné dievča

Podľa rodinných príslušníkov žena sexuálne obťažovanie hlásila prvýkrát hneď po čine minulý týždeň vo štvrtok, polícia sa ním ale odmietla zaoberať. Dvaja muži podozriví zo sexuálneho obťažovania a následného zapálenia dievčaťa boli zadržaní a traja policajti boli postavení mimo službu. Dievča utrpelo vážne popáleniny na 40 percentách tela.

Dvaja bratia na dievča údajne sexuálne zaútočili na poli neďaleko domu. Napadnutej sa podarilo utiecť a odobrala sa spolu s niekoľkými rodinnými príslušníkmi na policajnú stanicu. Polícia ale údajne prípad odložila. V sobotu sa dievča vydalo na stanicu druhýkrát, keď ho obaja útočníci opäť napadli a tentoraz ho poliali petrolejom a zapálili, opísali miestne médiá.

Indiou, kde bolo násilie voči ženám dlhodobo zamlčované, v posledných rokoch otriasla séria sexuálne motivovaných útokov. V roku 2012 rad ľudí pobúril prípad, kedy šesť mužov znásilnilo študentku v autobuse prechádzajúcom Dillí. Odvtedy vláda síce sprísnila tresty za znásilnenie na 20 rokov, avšak sexuálnych útokov na ženy podľa štatistík stále pribúda.

Viac o téme: HorľavinaSexuálne napadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu