Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce video, ktoré vzniklo pred streľbou v Horovciach: V hlavnej úlohe obvinený čudák Martin (35)

Obvinený Martin. Zobraziť galériu (6)
Obvinený Martin. (Zdroj: reprofoto:mojevideo.sk)

HOROVCE - Uplynulý víkend došlo v obci Horovce ku krvavému incidentu. Miestny čudák Martin (35) mal po presne nešpecifikovanom incidente na diskotéke siahnuť po zbrani. Guľky zasiahli troch mladíkov. Dvaja z nich sú mŕtvi. Postupne na povrch vychádzajú šokujúce informácie o obvinenom. Zdá sa, že manipulácia so zbraňami mu nebola cudzia ani v minulosti. Čitateľ redakciu upozornil na video z roku 2015, v ktorom údajne "hviezdi" človek, ktorý má mať na rukách krv mladých mužov.

Jakub skončil po incidente na dedinskej zábave v nemocnici s prestreleným bruchom. Ďalší Jakub (†20) bol na mieste mŕtvy, Martin skonal 25. júna v bratislavskej nemocnici. Obaja mali utrpieť strelné poranenia hlavy. 

Obvinený Martin (35).
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami v súbehu s obzvlášť závažným zločinom vraždy, sčasti dokonaným a sčasti v štádiu pokusu, 35-ročného Martina. Muža okolie označilo ako čudáka. Údajne sa mal zdržiavať v lese, kde si vystaval bunkre, v ktorých aj býval. Práve v jednom z nich ho mala vypátrať polícia, ktorá ho po incidente hľadala dlhé hodiny.

Šokujúce video

Čitateľ, ktorý nechcel byť menovaný, upozornil na video, v ktorom má byť podľa jeho slov v hlavnej úlohe práve obvinený Martin. Podľa údajov vzniklo v roku 2015, v záverečných titulkách je uvedené, že Maťo C. si zahral veliteľa Žižku. 

Obvinený Martin.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: reprofoto:mojevideo.sk)

Krátky amatérsky film, ktorý má takmer päť minúť, nesie názov Zákonodarca 2. Viacerí "herci" v ňom manipulujú s obrovským kanónom, strieľajú z neho.

Obvinený Martin mal byť
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: reprofoto:mojevideo.sk)

Video sa nachádza v kategórii "zábavné". Ako však svoju rolu vnímal v tom čase Martin, a či v jeho prípade tiež išlo o zábavu, je otázne. V súčasnosti mu hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov, môže však dostať aj výnimočný trest, ktorým je doživotie.

Obvinený Martin si zahral
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: reprofoto:mojevideo.sk)

Hororový incident sa odohral na diskotéke, ktorú organizovali počas víkendu miestni hasiči. Viac sa dočítate tu.

Viac o téme: FilmStreľbaObvinenýHorovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu